G4Media.ro

Birchall: CSM a uzurpat atribuțiile Ministerului Justiției

Birchall: CSM a uzurpat atribuțiile Ministerului Justiției

Ministrul Justiției, Ana Birchall, a declarat miercuri că CSM, condus de Lia Savonea, ” a uzurpat atribuțiile Ministerului Justiției” prin faptul că a trimis la Senat un proiect de lege prin care soții și soțiile magistraților ar scăpa de obligația declarării veniturilor.

Birchall a mai spus că aștepta un punct de vedere de la CSM legat de proiect, dar acesta nu a venit.

Declarația vine pe fondul tensiunilor dintre Birchall și Savonea legate de insistențele șefei CSM de a o numi pe Adina Florea la conducerea secției speciale de investigare a magistraților.

Sursa Foto: Colaj Inquam Photos

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. In aceasta etapa de conflict evident doamna Birchall trebuie sustinuta

  2. Viorica și acolitii ei din CSM trebuie extirpati din viața publică cât mai repede.

  3. CSM a uzurpat nu numai MJ , dar si independenta justitiei , prin numirea unor apropiati in diferite functii in unitati de justitie din Capitala si din teritoriu , in scopul exercitarii influentei , iar prin mentinereae SS , potential condusa de A. Florea , (respinsa la examen de catre ), si prin IJ condusa de actualul vulnerabil Sef , sa-si mentina controlul asupra justitiei in Romania , in scopul ascunderii averilor unor membri CSM si mentineriia influentei in diferite dosare sensibile Actual CSM-ul are in vizor pe dna Dna Stanciu si Dna Tarcea , doua judecatoare de calibru.pe care suspicionata de incalcrea legii F,lorea le va cerceta… Ha, ha ha.
    Urgenta este desfiintarea SS, potrivit cerintelor UE si schimbarea in conditiile legii a sefului IJ. D.na Birchall a dovedit in scurtul timp din fruntea MJ , ca este o profesionista , iar toate demersurile facute sunt in respectul legii. Deranjeaza ca nu intrat in jocul incompetentei si al relationarilor , adica in jocul de nerespectarea independentei justitiei , demonstrat din plin de catre CSM

  4. Lia, incepe sa devina marioneta! pacat de pregatirea ei! 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.