G4Media.ro

BioNTech estimează că poate produce 2 mld. de doze de vaccin anti-Covid-19…

BioNTech estimează că poate produce 2 mld. de doze de vaccin anti-Covid-19 în acest an, pe baza ”noului standard” de şase doze pe flacon/ În februarie, deschide o nouă linie de producţie în Germania

Compania gemană în domeniul biotehnologiei BioNTech estimează că este în măsură să producă ”două miliarde de doze” de vaccin împotriva covid-19 până la sfârşitul lui 2021 – cu mult mai multe faţă de un obiectiv anunţat anterior de 1,3 miliarde de doze, relatează AFP, citată de News.ro.

Acest IMM german, care s-a asociat cu laboratorul american Pfizer, face această estimare, luni, pe baza unui ”nou standard” care permite administrarea a şase doze dintr-un flacon de vaccin în loc de cinci, potrivit unui document postat pe site.

BioNTech mizează, de asemenea, pe ”extinderea instalaţiilor sale actuale” şi punerea în funcţiune – în februarie – a unei noi instalaţii de prodicţie în Europa, la Marburg, în Germania.

Sursa foto: BioNTech/Twitter

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

  1. Etica medicinii spune ca vaccinul trebuie uzat doar in cazuri de supravietuire

  2. Afacerea sec. Sa vinzi apa de ploaie!! Bv

  3. Hai odata ca toata planeta sa saturat de acest cosmar ce continua de aproape un an de zile, promisiuni si promisiuni din toate partile dar personal nu stiu pe nimeni care s-ar fi vaccinat

  4. 2 miliarde de doze ..inmultit cu 10 euro,cat a postat acel europarlamentar din cehia ,ca ar costa o doza si ne lamurim de ce era nevoie vaccinare…sa castige Big Farma….

    • Si cat au investit? Moderna lucreaza de peste 10 ani fara vanzari pentru a dezvolta platforma de generare rapida a unui vaccin

    • @T – de ce îți pierzi vremea tastând argumente de bun simț pentru un postac? Când o să se chinuie să își tragă ultima suflare pe un pat de spital va fi cu 10 Euro mai bogat, ceea ce pentru el e mult mai important.

  5. Iuhuuuu!🕺

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.