G4Media.ro

Biden denunţă ”comparaţiile ridicole” ale lui Putin cu privire la drepturile omului/…

Biden denunţă ”comparaţiile ridicole” ale lui Putin cu privire la drepturile omului/ Consecinţele vor fi devastatoare pentru Rusia dacă opozantul rus Alexei Navalnîi va muri

Biden a apreciat că Putin face o falsă echivalare între un atac ”al criminalilor” asupra Capitoliului din Washington, la 6 ianuarie, şi manifestaţiile paşnice ale unor persoane private de libertatea de expresie în Rusia.

Preşedintele Biden a afirmat de asemenea că l-a avertizat pe omologul său rus împotriva oricărui amestec în alegerile din SUA. (Agerpres)

Pe de altă parte, preşedintele american a dezvăluit miercuri că i-a transmis omologului său rus, Vladimir Putin, că, dacă opozantul rus Alexei Navalnîi va muri, consecinţele vor fi devastatoare pentru Rusia. Biden a făcut aceste declaraţii în conferinţa de presă susţinută separat după întâlnirea avută miercuri cu Putin de la Geneva, relatează agenţiile internaţionale de presă.

Putin, în vârstă de 68 de ani, l-a numit pe Biden, în vârstă de 78 de ani, un partener constructiv şi experimentat şi a spus că vorbesc „aceeaşi limbă”, dar a adăugat că nu a existat o prietenie, ci mai degrabă un dialog pragmatic despre interesele celor două ţări.

Biden a declarat că i-a „spus preşedintelui Putin că avem nevoie de nişte reguli de bază pe care să le respectăm cu toţii”, adăugând: „Am făcut ceea ce am venit să fac”.

Programarea unor conferinţe de presă separate a însemnat că nu a existat nimic din jovialitatea care a însoţit întâlnirea din 2018 în Helsinki dintre Putin şi predecesorul lui Biden, Donald Trump, când Putin i-a oferit lui Trump o minge de fotbal. De asemenea, acum nu a existat nicio masă comună, remarcă Reuters.

Putin, care a fost primul care a făcut declaraţii ziariştilor, a declarat că întâlnirea a fost constructivă, s-a desfăşurat fără ostilitate şi a arătat dorinţa celor doi lideri de a se înţelege reciproc.

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

12 comentarii

  1. penalii la puscarie, insurgentii la Siberia

  2. A mai murit o data degeaba.

  3. Petarde!

  4. Pana ieri trebuia eliberat, acum (pot sa faca ce vor cu el doar) sa nu moara. Maine va fi ok si daca moare, dar musai sa fie de moarte naturala (de ex sa se arunce de pe vreo cladire). Adica omu nu mai iese de unde se afla in veci, iar pe Biden il doare fix undeva de treaba asta.

  5. „,daca va muri in inchisoare”Nu taiati din discurs.

  6. Bideu, vezi dreacu că-ți dau negri foc la țară în timp ce iau social de la proștii care muncesc. Are Putin 1000 de tare, tu ai găsit să te iei de cea mai nesemnificativă.

  7. De când cu Navalnyi și Protasevici în închisoare, securiștii CIA/MI6/NED/etc și aparatul de propagandă duduie și transpiră pentru că nu prea mai au aplicații pentru joburile de regime changeri, și așa le dă moș Joe o mână de ajutor.

  8. Ce e amuzant, poza cu Puțin în cămașă de nebuni, imaginea titlului… G4media, toți de la voi sunteți tâmpiți..?? Asa o disperare sa fie luat în seama un președinte USA, idiot și senil…