G4Media.ro

Barurile, cluburile şi discotecile din municipiul Constanţa vor fi închise. Incidenţa cazurilor…

Barurile, cluburile şi discotecile din municipiul Constanţa vor fi închise. Incidenţa cazurilor de COVID a ajuns la 9,62 la mia de locuitori

Barurile, cluburile şi discotecile din municipiul Constanţa vor fi închise, începând de vineri, a decis Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă. Incidenţa cazurilor de COVID în municipiu a ajuns la 9,62 la mia de locuitori, relatează News.ro.

„În municipiul Constanţa incidenţa cazurilor de îmbolnăvire cu noul coronavirus este în creştere, motiv pentru care Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă (CLSU) Constanţa s-a întrunit astăzi pentru a decide ce măsuri se vor impune a fi respectate în perioada următoare”, a transmis Primăria Constanţa.

Conform sursei citate, CLSU a decis să completeze hotărârea din 10 octombrie, introducând un articol care se referă la activitatea cu publicul a operatorilor economici. Decizia se bazează pe anexa 3, articolul 6, punctul 11 din HG 1090/2021.

Acesta prevede că: „activitatea în baruri, cluburi şi discoteci este permisă fără a depăşi 70% din capacitatea maximă a spaţiului în intervalul orar 05:00-02:00 în judeţele/localităţile unde incidenţa cumulată Ia 14 zile este mai mare de 2/1.000 de locuitori şi mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori, dacă toate persoanele sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare. Activităţile sunt interzise la nivelul judeţelor/localităţilor unde incidenţa cumulată la 14 zile este mai mare de 6/1.000 de locuitori”.

Incidenţa în municipiul Constanţa este, joi, de 9,62 la mia de locuitori.

sursa foto: Pixabay

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

 1. Câtă pagubă in coceni :))))))

  • Din partea mea…sa crape horeca! La proteste nu ies, sunt de acord cu discriminarile. Falimentati, ma, hulpavilor!

 2. Nu s-au vrut masuri de limitare reduse, lumea a vrut libertate totala.
  Pretul e ca acum le inchidem de tot!
  Nu era mai bine sa avem masuri ca in Europa? Sa verificam vaccin sau testat sau trecut prin boala la usa barului, restaurant?
  Acum e nevoie de 2 luni de lockdown total sa oprim aceasta catastrofa!

 3. Vara asta am tot văzut spoturi în care mi se spunea ca vaccinul înseamnă libertate. Unde e libertatea acum când în fiecare zi se mai închide un loc unde as vrea sa merg? Acum mi se pare ca guvernanții m-au mintit. De ce trebuie ca eu sa fiu mințit pentru a proteja niște oameni care nu vor sa fie protejați? Oricine a vrut sa se vaccineze a putut sa o facă pana acum, dacă nu a făcut-o înseamnă că nu a vrut. Eu nu mai vreau sa mi se impună restricții pentru protecția unora care nu o doresc.

  • Asa iti trebuie daca crezi toate balivernele pe care le indruga guvernul, politicienii, BigPharma… Data viitoare poate judeci mai bine in cine iti pui increderea.

   Ei nu vor sa ne „dea” sanatate si libertate, ei vor sa obtina controlul total al pop.ulatiei.
   Continuati sa credeti in povesti cu cai albi si zane, parca ati fi la gradinita…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.