G4Media.ro

Bărbat din Galaţi care trebuia să fie izolat la domiciliu, amendat cu…

Bărbat din Galaţi care trebuia să fie izolat la domiciliu, amendat cu 10.000 de lei întrucât nu a fost găsit acasă; autorităţile încearcă să afle unde este bărbatul

Un bărbat din Galaţi, care trebuia să fie în izolare la domiciliu, a fost amendat cu 10.000 de lei pentru că nu a fost găsit acasă. În prezent, se fac cercetări pentru a se stabili unde se află bărbatul, relatează News.ro.

Potrivit reprezentanţilor Prefecturii Galaţi, în uma controalelor declanşate la începutul săptămânii de Poliţie şi reprezentanţi ai DSP, s-a descoperit că o persoană care trebuia să fie izolată la domiciliu, după ce a călătorit într-o ţară afectată de coronavirus, este de negăsit. La domiciliul persoanei respective ar fi răspuns mama care le-a spus inspectorilor că nu ştie unde se află bărbatul.

Inspectorii au sunat pe telefonul mobil al acestuia, care a adresat injurii autorităţilor, după care şi-a închis telefonul, fără a mai putea fi contactat.

În această situaţie, gălăţeanul, care ar fi fost necooperant încă de la momentul la care a fost informat că trebuie să rămână în izolare la domiciliu, a fost amendat în lipsă cu 10.000 de lei.

În prezent, poliţiştii fac verificări pentru a se stabili unde se află bărbatul.

În judeţul Galaţi, potrivit informaţiilor Prefecturii, se află în acest moment în autoizolare la domiciliu 615 persoane, 4 sunt în carantină într-un centru şi 9 persoane, dintre care trei copii si mamele lor, sunt internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase Galaţi.

Sursa foto: Inquam Photos / Cornel Putan

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.