G4Media.ro

Bărbat dat dispărut de nouă ani, de pe vremea când era adolescent,…

Sursa Foto: târgoviștenews.ro

Bărbat dat dispărut de nouă ani, de pe vremea când era adolescent, găsit pe stradă de jandarmii din Argeş, care l-au salvat de la hipotermie

Un bărbat în vârstă de 25 de ani din judeţul Mureş, dar dispărut de nouă ani de familie, a fost găsit pe străzi, de către o patrulă de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Argeş care l-a observat pe bărbat şi a decis să nu îl lase pe stradă, având în vedere temperaturile extrem de scăzute. La ieşirea din tură, jandarmii l-au dus pe bărbat acasă, în Mureş, transmite News.ro.

 Bărbatul, care are 25 de ani, a fost observat de o patrulă de jandarmerie pe o stradă din Câmpulung. Jandarmii au constatat că bărbatul pare fără adăpost şi au decis să nu îl lase pe stradă.

 După ce l-au legitimat, au verificat în baza de date, constatând că el este dat dispărut de aproximativ nouă ani.

 ”După întocmirea documentelor specifice, jandarmii îl conduc la Spitalul Municipal Câmpulung pentru evaluarea stării de sănătate, apoi îl lasă să înnopteze la un centru pentru persoane fără adăpost. Însă, la ieşirea din tură, gândul că Mădălin este departe de casă şi nu are posibilităţi materiale pentru a ajunge acolo nu îi lasă pe cei patru jandarmi să se odihnească”, au transmis colegii celor patru jandarmi care făceau parte din patrula care l-a găsit pe bărbat.

 În aceste condiţii, unul dintre jandarmi a decis să îl ducă acasă, la familia sa din Târnăveni, Mureş, pe tânărul care trăia pe străzi, cei trei colegi ai săi au decis să îl însoţească, iar, în cele din urmă, doi dintre ei şi-au însoţit colegul, cel de-al treilea, jandarmul care condusese maşina de serviciu, fiind trimis acasă, să se odihnească.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...