G4Media.ro

Baiatul de 14 ani care a căzut în lacul înghețat din Brașov…

Baiatul de 14 ani care a căzut în lacul înghețat din Brașov a murit

Adolescentul de 14 ani care a căzut, sâmbătă, într-un lac în localitatea braşoveană Dumbrăviţa, fiind scos din apă de scafandri după o oră, a murit, a informat, duminică, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov.

Băiatul se dusese, împreună cu alţi trei adolescenţi, toţi de 14 ani, să se plimbe cu bicicletele pe suprafaţa îngheţată a lacului. Gheaţa a cedat şi trei dintre copii au căzut în apă. Doi au reuşit să iasă la suprafaţă, unul dintre aceştia fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Cel de-al treilea băiat a fost căutat de scafandrii ISU Braşov timp de aproximativ o oră, iar când a fost găsit a necesitat resuscitare, fiind dus la Spitalul Clinic de Pediatrie din Braşov în timp ce i se efectuau aceste manevre.

Din nefericire, în cele din urmă, cadrele medicale au declarat decesul copilului. (Sursa: Agerpres)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

 1. Din nou o stire foarte tragica, un destin frant. Dar era cumva vaccinat anti-covid? De ce sa renuntam la precizarea asta? Pana si la elevul injunghiat s-a dat un update ca avea covid. Va rog un update si aici.

  • Ești psihopat

  • Sunt la fel ca stirile din ultimii doi ani, la fel precum comandatii actiunii, la fel precum atatea si atatea comentarii pe social media.

  • Bă ești un psihopat bolnav, doame iartă ma

  • Sa-i fie somnul linistit bietului copil…

   @gicu – sa comentezi ironic si fara legatura despre un eveniment tragic depaseste limitele intelegerii si bunavointei in a-ti accepta opinia. Daca vrei atentie cu orice chip, ai putea incerca sa faci ceva constructiv pentru care sa fii chiar admirat. Ce faci tu insa, e semn de boala mintala si singura atentie pe care o meriti e cea a unui grup de specialisti ajutati de cel putin doi infirmieri vânjoși.

  • Asa sunt majoritatea antivaxerilor. Locul lor este la spitalul 9, dar sunt foarte multi asta este problema.

  • @Sclavex doar daca vine si Mihaila cu mine.

  • Sinu.cide-te gunoi.ule aura.r! Ai si tu o realizare in viața ta inutilă de gu.noi ce esti: nu ai făcut vaccin anticovid!!!

  • Gicule ai probleme serioase la mansardă. In termeni medicali s-ar spune că ești psihopat. Voi, antivaccinistii sunteți pregătiți să călcați pe orice cadavru pentru convingerile voastre bolnave. Cred că sunteți pregătiți sa va pierdeți chiar și membri din familie.

  • Gica Bugetar,…..un comentariu oribil,la fel cu marlania și lipsa de bun simț,de care dai dovada! Nu ești singurul care din lipsa de cultura,abordează zefemeaua în orice împrejurare,dar îmi permit sa te intreb: dacă asemenea tragedie s-ar fi întâmplat unui membru al familiei tale,tot în zeflemea abordai problema??? Un copil,a plecat din acesta lume mult prea devreme,niște părinți au inimile frânte pentru totdeauna,iar niște…..grobieni iau acesta tragedie-n zeflemea. Intr-adevar omenirea are nevoie de-un restart total.