G4Media.ro

Australia le cere oamenilor să nu mai iasă din case decât pentru…

Australia le cere oamenilor să nu mai iasă din case decât pentru urgențe după ce a înregistrat 4000 de cazuri COVID-19/ Noi restricții intră în vigoare de luni

Primul ministru australian, Scott Morrison, a anunțat că va impune restricții dure pentru populație, începând de luni, inclusiv limitarea adunărilor publice la doar două persoane, transmite The Guardian.

Anterior, era în vigoare o limită de 10 persoane în spaţiile publice şi în alte zone dedicate adunărilor. Totuși, noile restricţii nu se aplică membrilor de familie, sistemului universitar sau locurilor de muncă, transmite Agerpres.ro.

Totodată, australienii nu vor mai putea ieși din case decât pentru strictul necesar, iar persoanelor bolnave sau celor care au împlinit vârsta de 70 de ani le este recomandat să nu mai iasă deloc din gospodării.

Toate locurile de joacă, de sport și parcurile în aer liber din Australia se vor închide de luni. În jur de 1600 de australieni care s-au întors în țară au fost plasați în carantină în hoteluri.

Potrivit autorităţilor sanitare, Australia a înregistrat până sâmbătă seara 4.000 de cazuri confirmate de COVID-19 şi 16 decese.

sursa foto: Pexels

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Bun! Stăm în case! Pentru cât timp? Pentru cât vom rezista fiecare? Si apoi? Când virusul se va dispersa, se va autodistruge? Cine ne va oferi garanția ca odată iesiti din nou pe străzi, nu va reapărea virusul? Sau aveți programată această pandemie? Unde este gripa obișnuită? Unde sunt racelile obisnuite? Unde este guturaiul? Acum toată lumea are covid9 si doar atât? Toți cei bolnavi au doar covid19? Ne credeți tîmpiți pe toți? Serios? Toată lumea de la un capăt la altul are doar covid19 si din acest motiv ați pus stăpânire pe noi si pe viețile noastre? Ba chiar ați început să le luati oamenilor copiii. Cei doi copii separați de părinții lor nu au rude? Bunici, matusi, unchi? Nimic? În situația dată aveți toate sansele să mai adunați niște copii. Care vă este scopul de fapt? Pandemia lui Cercel! Ce mult îsi dorea o pandemie. Din păcate pentru noi pandemia asta se manifestă pe tot globul. De ce nu se adună jurnaliștii lumii ca să afle adevărul? Ce se întâmplă de fapt? Si de ce aveți toți numai covid19? O să ne transformați in zombie?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.