G4Media.ro

Aurescu anunță că există ”o foarte largă majoritate” în Consiliul UE pentru…

Aurescu anunță că există ”o foarte largă majoritate” în Consiliul UE pentru noi sancțiuni la adresa Rusiei și cere o nouă strategie pentru relația Bruxelles – Moscova

În Consiliul UE există ”o foarte largă majoritate care susține adoptarea de noi sancțiuni” pentru Federația Rusă, a declarat Bogdan Aurescu luni dimineață la Bruxelles, înainte de întâlnirea miniștrilor de Externe din UE. Pentru adoptarea de sancțiuni, e nevoie însă de unanimitate în Consiliul UE.

În plus, Aurescu a declarat că ”e timpul să discutăm despre adoptarea unei strategii privind relația dintre UE și Rusia”.

Miniștrii de Externe din UE discută astăzi la Bruxelles o poziție comună față de Rusia după condamnarea disidentului Aleksei Navalnîi la închisoare și violențele la adresa manifestanților. (Foto: Vladimir Putin / Kremlin.ru)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Daca UE e consecvență și se ține tare ,puțin va învăța că represiunea excesivă și inutila costa mai mult decât merita chiar și după standardele unui dictator megaloman și agresiv

  2. Problema nu este daca va institui UE noi sanctiuni sau nu. Peoblema este ca sanctiunile sunt de firma, sunt usor de ocolit de catre oligarhii rusi cu pasapoarte de Bulgaria si Grecia si cu resedintenin Londra, asa ca afacerile merg ca unse in continuare.
    Cu inca niste sanctiuni noi sau fara ele, Putin este la fel de bogat si linistit.

  3. NATO: populatie 941 milioane 🇺🇸 🇬🇧🇫🇷🇩🇪🇳🇴🇪🇸🇮🇹🇵🇹🇵🇱🇦🇱🇧🇪🇨🇦🇩🇰🇱🇺🇳🇱 🇬🇷🇹🇷🇨🇿🇭🇺🇵🇱🇧🇬🇪🇪🇱🇻🇱🇹🇷🇴🇸🇰🇸🇮🇦🇱🇭🇷🇲🇪🇲🇰 si EU : populatie 446 milioane 🇪🇺

    Rusia: populatie 145 milioane 🇷🇺

  4. Germania face afaceri de miliarde cu rușii, construiește gazoducte, iar zeroul ăsta de Aurescu, lacheul „partenerului strategic”, linge fundul unora…. De ce ma prostule tre sa faci jocurile altora?

    Rusia orcum a scapat. N-o sa mai fie ce a fost in anii 90. A belito toată „lumea libera”.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.