G4Media.ro

Arafat: Persoanele care locuiesc în localități aflate în carantină, dar au domiciliul…

Arafat: Persoanele care locuiesc în localități aflate în carantină, dar au domiciliul în altă parte vor putea duminică să meargă la vot

Secretarul de stat Raed Arafat a anunțat, vineri, într-o conferință de presă la Palatul Victoria, că persoanele care locuiesc în localități aflate în carantină, dar au domiciliul în altă parte vor putea duminică să meargă la vot.

Arafat a precizat că va emite un ordin în acest sens pentru toate localitățile care duminică se află în carantină din cauza epidemiei de Covid.

Persoanele care locuiesc într-o astfel de localitate, dar au domiciliul în alta vor putea ieși din localitate pentru a merge să voteze. Acestea vor putea pleca în localitatea de domiciliu, pe baza actului de identitate în care este trecut acesta.

Citește și

DOCUMENT Arafat: Cetăţenii cu drept de vot au libertate de circulaţie, în ziua alegerilor, până la ora 1.00 noaptea / Se redeschid piețele

Sursa foto: Inquam Photos / Paul Ursachi

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

 1. Dedicație guvenamentala pentru Barna.

  • Exemplul perfect de analfabet funcțional.

   „Persoanele care locuiesc în localități aflate ÎN CARANTINĂ (Sibiu, Giroc, Dumbrăvița – ultimele doua au ieșit chiar azi din carantină) , dar au domiciliul în altă parte vor putea duminică să meargă la vot”. Adică ești carantinat in Sibiu (pentru că tot orașul e în carantină, fie ca ești bolnav de Covid sau nu) , dar ai buletin de Iași, acuma poți părăsi LEGAL Sibiul pentru a merge la Iași să votezi.

   Barna nu poate vota pentru că el e bolnav de Covid și în carantină într-o casă in București (care nu este localitate carantinată) , iar buletinul lui e de Sibiu.

   Simți diferența?

 2. Ce bucurie, ne da Arafat voie sa votam!
  Nu vi se pare ca broasca asta s-a umflat de sta sa plezneasca?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.