G4Media.ro

Aproximativ 500 de anvelope și 40 de tone de porumb au ars…

Aproximativ 500 de anvelope și 40 de tone de porumb au ars în incendiul de vineri, din Adunații Copăceni

Aproximativ cinci sute de anvelope uzate şi o cantitate de 40 de tone de siloz de porumb au ars în incendiul izbucnit, vineri după-amiază, la o societate comercială din localitatea Adunaţii Copăceni, pompierii luptându-se trei ore să stingă flăcările, au informat reprezentanţii ISU Giurgiu.

Pe timpul intervenţiei, pompierii au purtat măşti speciale şi aparate de respirat cu aer comprimat, din cauza degajărilor mari de fum.

  • „ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină în această seară pentru stingerea unui incendiu cu degajări mari de fum la o societate comercială din localitatea Adunaţii Copăceni, unde au ars anvelope şi furaje. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Călugăreni şi Gărzii de Intervenţie Mihăileşti, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, sprijiniţi de un buldoexcavator. Pentru că incendiul se manifesta cu degajări mari de fum, pompierii au purtat pe timpul intervenţiei aparate de respirat cu aer comprimat, iar la faţa locului au fost solicitaţi şi comisari ai Gărzii de Mediu Giurgiu”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Pompierii au luptat aproximativ trei ore pentru stingerea incendiului şi lichidarea tuturor focarelor.

În incendiu au ars aproximativ cinci sute de anvelope uzate, 40 de tone de siloz de porumb şi vegetaţia uscată pe o suprafaţă de aproximativ două sute de metri pătraţi.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost „autoaprinderea substanţelor folosite în amestecul nutreţurilor din siloz”.

Pompierii spun că prin intervenţia lor au salvat de la incendiu alte trei mii de tone de siloz de porumb depozitate în aceeaşi curte.

sursa: Agerpres.ro, sursa foto: Facebook/ ISU București-Ilfov

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. 40 de tone de siloz de porumb

    daaa?

  2. de ce nu au salvat anvelopele uzate??????

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.