G4Media.ro

ANI: Prefectul din Giurgiu (PSD) se află de aproape doi ani în…

Sursa Foto: Facebook/ Florentina Stănculescu

ANI: Prefectul din Giurgiu (PSD) se află de aproape doi ani în stare de incompatibilitate

Florentina Stănculescu, prefectul judeţului Giurgiu, se află în stare de incompatibilitate din noiembrie 2022, a informat miercuri Agenţia Naţională de Integritate (ANI), transmite Agerpres.

„Stănculescu Florentina, prefect – Instituţia Prefectului Judeţul Giurgiu. Se află în stare de incompatibilitate începând cu data de 10 noiembrie 2022, întrucât exercită funcţia de vicepreşedinte al unui partid politic simultan cu deţinerea funcţiei publice din cadrul Consiliului Judeţean Giurgiu, încălcând astfel prevederile art. 98 alin (2) din Legea nr. 161/2003”, a precizat ANI, într-un comunicat de presă.

Florentina Stănculescu a fost numită în funcţia de prefect din partea PSD în ianuarie 2022, ea fiind anterior consilier şi director executiv al Consiliului Judeţean Giurgiu.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu

  1. Ce vorbesti, duomnule ?! Le-a trebuit mai mult de doi ani sa descopere o chestie pe care o stia toata lumea. La alde Fritz, n-au trecut nici trei luni si pac ! la Rasboiu’ … Eeee, dar in felul asta ANI vrea sa-si dea o spoiala de … impartialitate: am facut un dosar aiurea unui opozant , facem unu’ si unuia de-al nostru. La asta al nostru, negatii, contestatii, ne judecam si-n trei-patru ani o dam ca neconfirmare. Situatie pentru care avem o groaza de sabloane, n-asa ?