G4Media.ro

ANI, avere nejustificată: Fostul inspector șef al IPJ Constanța nu poate explica…

Sursa foto: Tomis News

ANI, avere nejustificată: Fostul inspector șef al IPJ Constanța nu poate explica de unde are peste 300 de mii de lei / 3 funcționari publici, lucrători în poliție se află în aceeași situație

Agenția Națională de Integritate (ANI) a constatat existența unor diferențe nejustificate între averea dobândită și veniturile realizate în cazul a 4 persoane, precizează instituția într-un comunicat de presă.

Printre ei e află și fostul șef al IPJ Constanța, Constantin Dancu (foto). Acesta s-a pensionat în iulie 2020.

Lista funcționarilor cu avere nejustificată publicată de ANI:

DECEAN CIPRIAN

Funcționar public cu statut special în cadrul Inspectoratului General al Poliției Române – Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia

Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de 111.593 lei între averea dobândită și veniturile realizate de către DECEAN CIPRIAN, în perioada exercitării funcției publice.

BUTUR GHEORGHE

Funcționar public cu statut special – agent de poliție în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Cluj – Poliția Mun. Gherla

Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de 454.614 lei între averea dobândită și veniturile realizate de către BUTUR GHEORGHE, în perioada exercitării funcției publice.

DANCU CONSTANTIN

fost Inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța

Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de 344.132 lei între averea dobândită și veniturile realizate de către DANCU CONSTANTIN, în perioada exercitării funcției publice.

LEFTER ION DOINEL

Funcționar public în cadrul Poliției Locale Sector 2

Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de 445.632,3 lei între averea dobândită și veniturile realizate de către LEFTER ION DOINEL, în perioada exercitării funcției publice.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

10 comentarii

 1. Matusa Tamara…

  • Cât tupeu pe ani !!! Păi bai ANI de trei ani tii la sertar dosarul averii ilicite al liei savonea. Cât mai continui sa ascunzi adevarul. Are bani de la sov din dosarul FNI pe care l a tergiversat împreună cu porumbului ei gradinaru

 2. Din taxe de protectie, de unde sa iaba?

 3. Domnul Dancu deține o strada întreaga in Constanta pe strada Amurgului si de 300 mii lei se leagă acești domni?

  • Stai linistit ca nu se leaga nimeni nici macar de cei 300.000 lei. Pentru ca a ajuns la ANI. Astia constata si … atat.

 4. Mna, acum cine stie. Nu e atat de mult, mai ales daca si sotia are venit decent. Punand banii „la saltea” ii faci in vreo 5 ani cu venitul lui. Problema e ca romanii inca nu stiu sa completeze declaratiile de avere cum trebuie. Bag mana in foc ca sunt zeci de bugetari care au bijuterii stranse toata viata cu o valoare mai mare de 5k euro, fara a fi declarate.

 5. wow ce activitate are ANI! Trei copoi amarati. Doar atat s-a putut? La politicieni aveti alergie, de nu ii investigati? Sau au imunitate? Penibililor!!!

 6. Ce față de comunist corupt are.

 7. Nu este cam târziu? Nu a studiat nimeni declarațiile de avere întocmite atunci? Că doar sunt obligatorii mai ales la funcții că ce deținută de ‘omul legii’ .

 8. Culmea minciuni. Cum sa nu se stie de unde provin bani ? Va spun eu . Din spagi sa nu isi faca meseria .
  Confiscati si dat un sut in fund acestor spagari . In politie sa grneralizat SPAGA .