G4Media.ro

Angajații Ferrari primesc primă de 12 mii de euro după un an…

Sursa foto: Motoronline.com

Angajații Ferrari primesc primă de 12 mii de euro după un an record / Cifră de afaceri de peste 4 miliarde de euro

Producătorul Ferrari oferă o primă record de 12 mii de euro ce va fi acordată angajaților, după un an în care cifrele economice ale companiei au fost foarte bune, relatează Corriere della Sera.

Cifra de afaceri record, comenzi în creștere și recompense pentru angajați. Acestea au fost informațiile transmise de CEO-ul Ferrari, Benedetto Vigna, într-o conferinţă telefonică cu analiştii economici din peninsulă, pentru a comenta rezultatele preliminare consolidate ale grupului, pe trimestrul al patrulea şi pe cele 12 luni încheiate la 31 decembrie, anul trecut.

2021 „a fost un an foarte robust atât din punct de vedere calitativ, cât și cantitativ” și „pentru prima dată în istorie, veniturile au depășit 4 miliarde de euro”, a explicat Vigna. Toate acestea, potrivit CEO-ului, care s-a alăturat Ferrari în iunie 2021, au fost realizate „mulțumită pasiunii și devotamentului oamenilor care lucrează în grupul Ferrari”. Dăruire și pasiune răsplătite cu un bonus de competitivitate de aproximativ 12.000 de euro pentru cei 4.500 de angajați ai grupului.

Vigna a mai remarcat că „registrul de comenzi nu a fost niciodată atât de puternic”.

Prima din 2021 va fi de 11.535 de euro brut, chiar dacă aproape 4 din 5 muncitori vor depăși 12.000. Deoarece anul trecut s-a plătit un avans de 4.600 de euro, soldul va fi de 6.935 de euro. „Faptul că anul trecut producția nu a fost niciodată întreruptă a permis grupului să atingă toate obiectivele”, spune secretarul Național Fim Cisl Ferdinando Uliano.

Conducerea Ferrari a anunțat de asemenea că două modele noi vor fi prezentate în 2022 și că cele 15 lansări promise încă din 2018 vor fi finalizate, cu ocazia Zilei Piețelor de Capital.

Totodată, va fi dezvăluit mult așteptatul model ”Purosangue” (foto). „Sunt încrezător că va depăși așteptările clienților noștri. L-am condus de mai multe ori pe dealurile din jurul Maranello și pot să mărturisesc că experiența șofatului este cu adevărat uimitoare, dar nu vreau să mai adaug nimic pentru a nu strica surpriza”, a mai spus Vigna.

Sursa foto: Motoronline.com

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Am auzit ca si la Dacia le da ceva…prin gura!

  2. Niste fraieri. Fa-te director prin vreo companie de stat de la noi si iei 12.000 chiar si cand ai pierderi in loc de profit.