G4Media.ro

Andronache (PNL): O replică pentru colegii de la USR PLUS – Minciuna…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Andronache (PNL): O replică pentru colegii de la USR PLUS – Minciuna are picioare scurte. Termenul de dezbatere aprobat la proiectul privind certificatul verde este deja de urgenţă, exact ca în cazul OUG

Liderul deputaţilor PNL Gabriel Andronache le-a transmis colegilor de la USR PLUS că termenul de dezbatere aprobat de Biroul permanent al Camerei referitor la proiectul de lege privind certificatul verde este deja de urgenţă, exact ca în cazul ordonanţelor de urgenţă şi prin urmare solicitarea USR de a urgenta dezbaterea şi votarea propunerii legislative rămâne fără obiect.

„O replică pentru colegii de la USR PLUS: Minciuna are picioare scurte. Termenul de dezbatere aprobat de Biroul Permanent şi de Comitetul Liderilor din Parlamentul Romaniei – Camera Deputatilor este de urgenţă (exact ca în cazul ordonanţelor de urgenţă). Prin urmare cererea USR era fără obiect.

Sesizarea comisiilor a fost realizată conform obiectului de reglementare al proiectului! Toate comisiile sesizate au în atribuţii, conform Regulamentului, obligaţia de a dezbate acest proiect! Calea constituţonală şi regulamentară securizează Legea. Propaganda nu ţine loc de legalitate şi constituţionalitate!”, a scris Gabriel Andronache, marţi pe Facebook.

Fostul ministru al Sănătăţii Ioana Mihăilă afirmă că liderii grupurilor parlamentare PNL, PSD, UDMR şi AUR au respins dezbaterea urgenţă a Legii certificatului verde în Camera Deputaţilor. „În ziua cu recordul absolut de morţi de la începutul epidemiei, s-a născut monstruoasa coaliţie împotriva sănătăţii publice”, a susţinut Mihăilă.

Ea a menţionat că nu mai miră pe nimeni că AUR este „un partid antivaccinist”.

„Dar că partide care clamează responsabilitatea faţă de ţară şi popor nu simt nicio presiune pentru a adopta măsuri de limitare a pandemiei de COVID-19 este sfâşietor şi complet de neînţeles”, a adăugat fostul ministru al Sănătăţii.

Grupul de Comunicare Strategică anunţă marţi, pe baza datelor existente la ora 10.00, că în ultimele 24 de ore s-au înregistrat apeste 11.000 de cazuri noi de COVID-19 şi au fost raportate 591 de decese, din care 5 din perioada anterioară.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

 1. La rastalmacit si dat replici se pricepe oricine.
  Se vede clar cu ce chef se munca se duc politicienii in Parlament.
  Eu mi-as dori pentru transparenta… pe paginile web ale camerelor sa fie afisate liste clare cu proiectele reîntoarse la comisii. Forma cea mai evidenta de „tragere de timp”.
  Si listele proiectelor care stau si stau si stau si nu mai sunt supuse la vot.

 2. PNL+PSD=USL HOTILOR!

 3. Deci, deja s-a votat legea certificatului verde, doar ca nu stim noi, ar tb sa tacem, sa lasam sa se auda frecatul de palme al hoților, USL2.0 e pe cale sa se nasca.
  Va fi zodia Scorpiei!

 4. PSD, PNL si UDMR au votat ca discutiile pentru Certificatul Verde sa se reia dupa 19 noiembrie, dar USR e de vina ca se tergiverseaza problema! 🙂
  Penelistii nu-si dau seama ca devin complet penibili?

 5. Alianta PSD – PNL – UDMR a functionat unsa mereu. S-a vazut la pensiile speciale ale primarilor, la desfiintarea sectiei speciale, la orice lege prin care s-ar fi oprit sangerarea banului public. Barem votantii PSD sunt cu Iliescu pe perete, dar votantii PNL au fost cei mai umiliti. Iohannis a aruncat in buda 6.2 milioane voturi, eforturile oamenilor de a venit la vot. USR si PNL aveau la europarlamentare aproape 55%. Astazi cel putin PNL este sub 10%, totul datorita Premierului de la Grivco care si-a batut joc de romani.

 6. Vad de la o vreme un atac concentrat din partea PNL si PSD asupra USR ….,PNL zice ca dusmanul sau e PSD si viceversa ,dar cand e vorba de furat sunt una…,deci USR ii incurca…no apoi de acum incolo USR voi vota…,ca pe aialalti doi i-am vazut si simtit destul !!!

 7. Altceva ma minuneaza: AUR s-a folosit de USR si l-a aruncat ca pe o carpa murdara. Acum AUR isi joaca cartea alaturi de PSD, creatorul sau de altfel. Doamne cata naivitate, si asta din cauza unei exuberante tineresti,