G4Media.ro

Anchetatorii SUA au lansat acuzații de trafic sexual cu prostituate din Europa…

Sursa foto: Drew Angerer / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Anchetatorii SUA au lansat acuzații de trafic sexual cu prostituate din Europa de Est împotriva lui Hunter Biden, indică un document publicat de congresmeni republicani – Fox News

Anchetatorii federali din SUA au lansat acuzații de trafic sexual cu prostituate din Europa de Est împotriva lui Hunter Biden, potrivit unui document publicat de membrii republicani din Comisia pentru căi și mijloace a Camerei Reprezentanților, relatează Fox News.

Comisia a obținut documentul ca parte a investigației sale asupra lui Hunter Biden. Aceasta a publicat o porțiune mare din document miercuri, pentru a coincide cu prima audiere a Comisiei de supraveghere a Camerei Deputaților privind ancheta de punere sub acuzare a președintelui Biden, care va avea loc joi.

Potrivit documentului, Jack Morgan, un procuror specializat în infracțiuni fiscale din cadrul IRS (Internal Revenue Service – Agenția de Administrare Fiscală a Statelor Unite), a trimis în octombrie 2020 nouă cazuri referitoare la Hunter Biden și la prostituate către procurorul general adjunct Lesley Wolf.

Morgan a evidențiat mai multe cazuri în care Hunter Biden a plătit escorte pentru a călători din New York și Boston la Los Angeles pentru a face sex, a relatat Washington Free Beacon, citat de Fox News. Wolf a trimis lista către asociații ei, dar se pare că problema s-a încheiat aici.

Comisia pentru căi și mijloace din Camera Reprezentanților a inclus documentul printre sutele de dosare ale denunțătorilor IRS pe care le-a publicat înainte de prima anchetă de punere sub acuzare.

Comisia de supraveghere a Camerei a organizat joi prima audiere a anchetei de punere sub acuzare, cercetându-l pe președintele Biden și presupusa implicare a acestuia în afacerile externe ale fiului său Hunter.

Președintele Comisiei de supraveghere, James Comer, a afirmat că au un „munte de dovezi” care indică faptul că președintele Biden și-a folosit anterior funcția publică pentru a obține beneficii personale pentru familia sa.

„În concluzie, comisia a arătat că numai soții Biden au adus peste 15 milioane de dolari din traficul lor de influență în străinătate, peste 24 de milioane de dolari dacă luăm în calcul și veniturile obținute de asociații lor din aceste scheme”, a spus Comer.

„Am stabilit în prima fază a acestei investigații de unde au venit acești bani: Ucraina, România, Rusia, Kazahstan, China; nu au venit din vânzarea a nimic legitim”, a continuat el. „În mare parte, nu a fost raportat la IRS. A fost canalizat prin intermediul unor companii fantomă și al unor terțe părți pentru a ascunde amprentele digitale ale familiei Biden”.

„Acest lucru merită investigat”, a adăugat el. „Acest lucru merită responsabilitate. Poporul american se așteaptă ca această comisie să investigheze corupția publică”.

Comer a subliniat, de asemenea, următorii pași ai comisiei în cadrul anchetei.

„Acum știm că o mare parte din bani se duc. Hunter Biden, Haley Biden, James Biden, Sarah Biden, alți membri ai familiei Biden și entitățile lor de afaceri”, a declarat Comer. „Ceea ce trebuie să înțelegem este unde se duc în continuare. Aceasta este întrebarea la care trebuie să răspundă această comisie. Iar dovezile susțin acest pas următor”.

Comer a emis joi citații pentru documentele bancare ale lui Hunter Biden și ale unchiului său, James Biden, și ale companiilor afiliate acestora.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...