G4Media.ro

Ameninţare cu bombă la un liceu din Timişoara: elevii şi profesorii au…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Ameninţare cu bombă la un liceu din Timişoara: elevii şi profesorii au fost evacuaţi / UPDATE: Alarma a fost falsă

UPDATE: Alarma privind amplasarea unei bombe la Liceul „I.C. Brătianu” din Timişoara a fost falsă, în prezent efectuându-se verificări pentru depistarea persoanei care a alertat autorităţile fără motiv întemeiat, pentru a fi trasă la răspundere, a informat luni IPJ Timiş, relatează Agerpres.

„Poliţiştii timişoreni au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că la Liceul ‘I.C. Brătianu’ din Timişoara s-ar afla o bombă. La faţa locului au ajuns echipaje SRI, ale Serviciului pentru Acţiuni Speciale Timiş, poliţiştii Secţiei 1 Urbane şi echipaje ISU Banat, care în urma verificărilor au stabilit că este o alarmă falsă, iar în prezent se fac verificări în vederea depistării persoanei care a alertat autorităţile fără un motiv întemeiat şi pentru tragerea acesteia la răspundere”, a transmis Poliţia Timiş.

Adjunctul Inspectoratului Şcolar Judeţean Timiş, Cosmin Hogea, a precizat că circa 630 de elevi şi profesori au fost evacuaţi din liceu.

Știrea inițială: O ameninţare privind amplasarea unei bombe la Liceul Tehnologic „Ion I.C. Brătianu”, aflat în centrul oraşului Timişoara, a fost primită luni, în urma unui apel la numărul de urgenţă 112. Elevii şi profesorii au fost evacuaţi, relatează News.ro.

Un apel la numărul de urgenţă 112 a anunţat, luni, că a fost pusă o bombă la Liceul Tehnologic „I.C. Brătianu” din Timişoara.

Imediat, acolo au intervenit echipele de pirotehnişti, poliţiştii, jandarmii şi pompierii, precum şi lucrătorii SRI.

Elevii şi profesorii au fost evacuaţi din clase şi duşi în afara clădirii. De asemenea, au fost scoase din curte toate maşinile parcate.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Ce sa faci la scoala oare,
    Cand n-ai carti si nici manuale?