G4Media.ro

Ambasadorul Peer Gebauer: Germania va contina să sprijine România cu hotărâre pe…

Foto: Ambasada Germaniei

Ambasadorul Peer Gebauer: Germania va contina să sprijine România cu hotărâre pe drumul către aderarea la Schengen

Germania a susţinut cu tărie ca şi România să fie acceptată ca membru Schengen, îndeplineşte toate cerinţele şi este regretabil că, la Bruxelles, Consiliul Justiţie şi Afaceri Interne nu a luat o decizie pozitivă, a transmis, joi, ambasadorul Germaniei la Bucureşti, Peer Gebauer, potrivit Agerpres.

„Este regretabil că astăzi, la Bruxelles, Consiliul Justiţie şi Afaceri Interne nu a luat o decizie pozitivă cu privire la aderarea României la Schengen. România îndeplineşte în mod evident toate cerinţele şi merită să facă parte în sfârşit din spaţiul Schengen”, a scris Gebauer într-o postare pe pagina de Facebook a Ambasadei.

Germania a susţinut cu tărie ca şi România să fie acceptată ca membru Schengen şi va continua să sprijine România „cu hotărâre, în spirit de parteneriat, pe drumul său către aderarea la Schengen”, a subliniat Peer Gebauer.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

11 comentarii

 1. Cel mai devreme în 2025, din cauza problemelor tehnice, birocratice și de interese.

 2. romania a fortat votul si cei care au olecuta de pricepere inteleg si de ce . acum stim cine si cum .

 3. Germania a convins restul Ieuropei sa dea bani ucrainienilor sau sa plafoneze pretul petrolului. Dar azi, cumva, nu a mai convins.

  Asta ne crede prosti, iar majoritatea halitorilor de G4 chiar sunt asa prosti.

 4. Totul suna ca o bataie de joc. RO-exit.România-NEUTRA si SUVERANA!

  • Hai plimba ursu prin padure.

   Multumim Germania! Danke!

 5. Se folosesc de noi, ne iau cu binișorul când au nevoie să le servim interesele, iar în rest joacă teatru și se înțeleg in culise împotriva noastră. Ipocrizie maximă din partea lor, pr ostie maximă din partea noastră.

 6. Ca sa putem avea o sansa de intrat in Schengen , este nevoie de decuplarea de Bulgaria.Nu inteleg de ce am acceptat aceasta cuplare de la inceput.Impreuna cu Bulgaria nu vom reusi niciodata. Bulgaria este o provincie ruseasca pe care rusii nu o vor lasa niciodata din gheare.Cat despre b oicotul Austriei de catre noi, cetatenii Romaniei , cred ca este singura cale viabila de a n e face auziti.Deasemeni , se impune mult mai m ulta fermitate din partea parlamentarilor nostri europeni si interni,dar si de la guvern, presedintie , etc. Iohanis si premierul trebuie sa se intalneasca foarte de s cu omologii lor din Olanda si Austria si sa-i convinga de faptul ca o ruptura intre noi si ei este paguboasa .Mult mai multa fermitate in vocile noastre. Pe mine ma dor genunchii. Vreau sa ma ridic in picioare.Dragi reprezentanti ai Romaniei, ajutati poporul vostru sa se ridice in picioare!

 7. Herr Botschafter, soll Lufthansa als Bestrafung Maßnahme, Austrian Airlines abzulehnen.
  Domnule ambasador, ar fi bine ca Lufthansa să lase deoparte Austrian Airlines, să intre în faliment.

 8. Gândiți-vă bine cei care sunt in Schengen care este situația tari a.ti văzut cumva la noi crime și ce o mai fi este bine sa fie control vamale altfel România va ajung și ea o tara ca restul cred în România trebuie sa va puneți câteva întrebări înainte de a vorbi

 9. Nici Germania nu e mai presus de Austria, a uitat ca cu cateva zile ne facea Vestul Salbatic al Europei si ca Europa nu are nevoie de Romania si Bulgaria. Ar face o greseala daca ar incerca sa se rupa Romania de Bulgaria. Sa isi faca prieteni cu vecinii nu cu unul care vom fi niciodata vecini. Si politicienii romani sa nu mai fie pupa-cur al Europei in frunte cu Iohannis.