G4Media.ro

Ambasada Ucrainei din Grecia a primit un „pachet sângeros”, anunță Ministerul ucrainean…

Sursa foto: President of Ukraine (president.gov.ua)

Ambasada Ucrainei din Grecia a primit un „pachet sângeros”, anunță Ministerul ucrainean de Externe

Ambasada ucraineană din Grecia a primit un „pachet sângeros”, potrivit purtătorului de cuvânt al Ministerului ucrainean de Externe, Oleg Nikolenko, relatează CNN.

„Adresa expeditorului este aceeași cu cea de pe restul plicurilor care au fost primite anterior la ambasadele și consulatele ucrainene: Showroom-ul de mașini Tesla din orașul german Sindelfingen”, a declarat Nikolenko luni pe Facebook.

Miercurea trecută, ministrul ucrainean de externe Dmytro Kuleba a declarat că pachetele suspecte care au fost trimise la misiunile diplomatice ucrainene din Europa în ultimele două săptămâni afișau toate aceeași „adresă a expeditorului”, reprezentanța Tesla din Germania.

Nikolenko a continuat spunând că poliția greacă a lansat o anchetă privind incidentul de luni.

„Așteptăm cu nerăbdare accelerarea anchetei de către forțele de ordine germane”, a adăugat el.

Nikolenko a mai spus că incidentul de luni ridică numărul total de amenințări trimise ambasadelor și consulatelor ucrainene la 33 de cazuri în 17 țări.

„1 tentativă de atac terorist, 2 alerte de minare, 1 caz de vandalism, 1 amenințare scrisă și 28 de pachete însângerate”, a adăugat el.

„Așa cum a spus Dmytro Kuleba, oricât de mult ar încerca inamicii să intimideze diplomația ucraineană, nu vor reuși. Noi lucrăm pentru victorie”, a declarat Nikolenko.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Cum poate fi o bucata de carne o „amenintare”? Nici macar in Romania, unde mancam cea mai putina carne din Europa, nu luam carnea asa in serios.