G4Media.ro

Amazon va introduce reclame la Prime Video în SUA la începutul anului…

Sursa foto: Unsplash

Amazon va introduce reclame la Prime Video în SUA la începutul anului viitor/ Clienții care nu vor reclame, plătesc 2,99 dolari în plus

Încă un serviu de streaming va introduce reclame. Este vorba de Prime Video de la Amazon. Compania a anunțat vineri că serviciul său de streaming – o parte a abonamentelor Prime care costă 14,99 dolari pe lună – va avea de acum înainte reclame limitate în serialele TV și filmele sale, scrie CNBC.

Publicitatea pe Prime Video va fi lansată în SUA la începutul anului 2024, apoi vor urma și alte țări mai târziu în cursul anului. Clienții din SUA care nu doresc reclame, vor trebui să plătească un cost suplimentar de 2,99 dolari pe lună. Evenimentele live și sporturile vor continua să aibă reclame în acest nivel, a precizat compania în anunțul său.

Clienții Prime vor primi un e-mail în săptămânile premergătoare introducerii publicității, care va include opțiunea de a se înscrie pentru nivelul fără reclame.

„Pentru a continua să investim în conținut atractiv și pentru a continua să creștem această investiție pe o perioadă lungă de timp, începând cu începutul anului 2024, emisiunile și filmele Prime Video vor include reclame limitate”, a precizat compania într-o postare de vineri.

Amazon a precizat că intenționează să aibă „semnificativ mai puține reclame decât televiziunea liniară și alți furnizori de streaming”.

Prime Video se va alătura acum serviciilor de streaming rivale, inclusiv Netflix, Max, Hulu și Disney+, care se bazează pe publicitate. Opțiunile susținute de reclame nu numai că oferă consumatorilor o opțiune mai ieftină, pe măsură ce lista aplicațiilor de streaming crește, dar aduc și o sursă suplimentară de venituri.

Companiile de media, în special, au încercat o varietate de modalități de a face afacerea de streaming profitabilă, de la publicitate la măsuri drastice de partajare a parolelor și până la reducerea costurilor.

Netflix a schimbat direcția la sfârșitul anului trecut și a început să ofere un abonament mai ieftin, cu suport publicitar. Netflix a adoptat cu greu publicitatea, dar, pe măsură ce creșterea numărului de abonați a încetinit, compania a instituit această opțiune în încercarea de a crește veniturile.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...