G4Media.ro

Alte trei decese din cauza coronavirusului în România / Bilanțul total ajunge…

Alte trei decese din cauza coronavirusului în România / Bilanțul total ajunge la 72

Alte trei decese din cauza coronavirusului au fost înregistrate în România, astfel că bilanțul victimelor ajunge la 72.

70. Femeie, 60 ani, jud Ialomița. Persoană cu Insuficiență renală cronică, dializată, cu HTA si hepatită cronică cu virus B, debut în 23.03.2020 (febră, frison, cefalee), internată în 25.03.2020 în Secția Nefrologie ATI Spital Municipal Slobozia.

S-au recoltat probe pentru COVID 19 în data de 26.03.2020, rezultat pozitiv în data de 28.03.2020. Decedat în 31.03.2020.

Nu a avut istoric de călătorie și nici contact recunoscut cu caz confirmat.

71. Femeie, 53 ani, jud. Hunedoara. Pacienta internata în data de 17.03.2020 pe Sectia de Oncologie cu diagnosticul de Neoplasm ovarian stadiu terminal, Pleurezie metastatică, carcinomatoză peritoneală. Contact cu cazuri confirmate cu COVID-19, motiv pentru care s-au recoltat probe, a fost confirmată în 30.03.2020. Decedată în 29.03.2020.

72. Barbat, 65 ani, jud Hunedoara. Internat în 25.03.2020 în Spitalul de Boli Infecțioase Deva și transferat în ATI în data de 26.03.2020. Confirmat în aceeași dată , decedat în 31.03.2020. Comorbiditati: HTA.

Fără călătorie, fără contact cunoscut cu caz confirmat.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. Da? Bine. Stalin și poporul rus, libertate ne-au adus!

  • Explicația e simplă: bad@ le strică socotelile postacilor mafiei PRO-PSD, arată cum manipulează, dezinformează și mint plus că îi ia mereu la mișto, d-aiași se oftică și le-a mai și deconspirat toate fantoșele de troll pe care le foloseau, acuma toată lumea știe că sunt ale unor postaci securiști: dascăl, petrov, asistat, X-link, wer, guvernul meu, alex, alin, napoleon, caligula, loser și multe altele. Au mai trolat și altă dată numele bad@, sunt proști, așa arată că ceea ce scrie bad@ e adevărat și că ei sunt troli, altfel nu s-ar fi obosit atâta. O să le treacă, când își vor da seama că tehnica de compromitere nu are efect nici de asta doar că o să le ia mai mult, fiind retardați.Între timp, însă, fac publicitate numelui bad@ ceea ce tot împotriva lor se va întoarce. V-o sug la toți! Pe mâncare! Și băutura!

  • Odată îngenunchiați și terminați dascălii, petrovii, asistații, tu-doreii, gigeii, X-lincii, spawnii, demonazii, sanitarii și celelalte fantoșe de trol deconspirate, au mai rămas cu trolarea numelui bad@. ”Decât” atât mai poate mafia PRO-PSD. Până la toamnă, s-a terminat și ”mancarea” și cu ”bautura”, dar, cel mai grav pentru niște troli născuți să fie sclavi, nici cui ”s-o suga” n-o să mai aibă.

 2. Cel mai bun lucru intamplat Romaniei e coronavirusul ,uite asa ajung la lada de gunoi a istoriei PNL (partidul national al latrailor),USR (uniunea sugatorilor de tetine din Romania).

  • Si zici ca partidul prostilor si hotilor (psd, ca sa nu fie discutii) supravietuieste?

  • Neah, că ”lada de gunoi” e plină ochi, dau deja p-afară din ventuzele mafiei PRO-PSD, de-o să le rămână trolii ”sugatori” fără ”tetine”.

  • Dacă ești vierme nu te aștepta să nu calce nimeni pe tine. Politica când va fi cazul.

 3. Carantina totala functioneaza! Din plin. Martialii mos Teaca cu scenariile lor, cu ordonantele lor militare sint de mare succes: https://www.bloomberg.com/news/articles/2020-03-31/romanian-virus-death-toll-rises-to-worst-in-eu-s-eastern-wing?srnd=premium-europe.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.