G4Media.ro

Allen Coliban, după apariția informațiilor privind perchezițiile DNA la Primăria Brașov: Este…

sursa foto: Facebook

Allen Coliban, după apariția informațiilor privind perchezițiile DNA la Primăria Brașov: Este vorba despre una dintre instituțiile subordonate primăriei. Sprijinim justiția în orice demers

După apariția informațiilor privind perchezițiile DNA la Primăria Brașov, primarul Allen Coliban a transmis că va sprijini justiția în orice demers. El a precizat că din primele sale informații ancheta DNA vizează una dintre instituțiile subordonate primăriei, fără a menționa însă numele acesteia.

„Ete vorba despre una dintre instituțiile subordonate primăriei. Acolo au fost efectuate perchezițiile astăzi și descinderea. Din punctul meu de vedere și din punctul nostru de vedere, avem zero toleranță pentru corupție. Sprijinim justiția în orice demers de aflare a adevărului și de mascare și penalizare a corupției”, a spus Allen Coliban.

El mai adaugă că nu există mai multe informații deocamdată, „dat fiind că este o anchetă a organelor de cercetare penală și multe detalii sunt confidențiale pe perioada anchetei”.

În ultimii doi ani și jumătate, primarul USR a trimis către instituțiile abilitate mai multe sesizări pentru fapte de corupție sau pentru suspiciuni de fapte de corupție.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...