G4Media.ro

Alice Cooper, Johnny Depp și Joe Perry, concert programat la București în…

Alice Cooper, Johnny Depp și Joe Perry, concert programat la București în august 2021

Grupul Hollywood Vampires, din care fac parte Alice Cooper, Johnny Depp si Joe Perry, anunță un concert pe 31 august 2021 la București, la Romexpo, potrivit unui comunicat de presă.

Scopul formației, la fondarea sa, era de a aduce un tribut tuturor artiștilor de pe scena rock care au murit din cauza exceselor. Numele formației este preluat de la clubul ‘The Hollywood Vampires’, ale cărui baze au fost puse de Cooper în anii ’70 și din care făceau parte diferiti artisti precum John Lennon, Ringo Starr, Keith Moon sau Micky Dolenz.

Formația a lansat două albume până acum, albume la care au colaborat cu artiști precum Paul McCartney, Dave Grohl, Joe Walsh sau Cristopher Lee.

În acest moment, celor trei membri fondatori li se adaugă și Tommy Henriksen, bassistul lui Alice Cooper. (Foto: Ross Halfin Photography)

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. Cand aveau vag succes, nu ii interesa Romania; dar acum, ca nu mai sunt bani de pensie, au capatat drag de noi.

    • N-au ”avut” nicicând așa ”succes” ca Irina Loghin și Dolănescu, de care au ”drag” trolii poporaniști pupători de ”moaște” bolșevice, rămași fără ”bani de pensie” după ce mafia PRO-USL-PSD a fost alungată de la putere.

    • Doamne cata prostie pe metru patrat. E ceva in care nu gasiti conspiratii sau „al dracu vrea sa profite de mine”?

    • Erau puri la suflet, atata doar ca se cer in vizita cand e rost de bilete scumpe. Cum zicea un erou de-al nostru la fel de pur la suflet, pentru 20 de mii nu ma ridic din pat.

  2. „Poison” for psd