G4Media.ro

Alexandru Piscan, românul acuzat de trădare în favoarea Rusiei, are pe contul…

Foto: Alexandru Piscan / Facebook

Alexandru Piscan, românul acuzat de trădare în favoarea Rusiei, are pe contul de Facebook fotografia unei statui simbolice a Uniunii Sovietice / Distribuia constant articole de pe site-ul și radioul lui Cozmin Gușă

Alexandru Piscan, românul acuzat de trădare în favoare Rusiei, are drept fotografie de copertă la contul de Facebook imaginea unui statui simbolice a Uniunii Sovietice. E vorba despre statuia numită ”Patria Mamă” de la Volgograd, care comemorează bătălia de la Stalingrad și a fost instalată în 1967.

Statuia e realizată în stilul sovietic al realismului socialist.

Totodată, Piscan promovează pe pagina sa de Facebook în mai multe rânduri postul de radio Gold FM deținut de omul de afaceri Cozmin Gușă, cât și declarațiile sau emisiunile sale din diferite publicații sau emisiuni de televiziune.

DIICOT a anunțat vineri că a reținut un cetățean român, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trădare.

Procurorii îl acuză pe Alexandru Piscan că a fotografiat obiective militare românești și NATO amplasate lângă Tulcea și a trimis imaginile către diplomați de la Ambasada Federației Ruse la București.

Alexandru Piscan anunțase în urmă cu două luni, pe pagina sa de Facebook, că vrea să candideze la alegerile locale, pentru primăria Ploieștiului, în calitate de independent.

Conform datelor oficiale ale BEC, Piscan nu apare ca și candidat admis pentru Primăria Ploiești.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

3 comentarii

  1. Oh da, marii patrioti romani…derbedei si tradatori…

  2. Alta „marca” pentru spălați pe creier de pe această pagină!Auzi texte ieftine că acel individ era spion,doamne câtă naivitate in aceasta țară:))