G4Media.ro

Alegeri pentru Senatul japonez: Victorie aşteptată a coaliţiei la putere / Cu…

Sursa: Pexels.com

Alegeri pentru Senatul japonez: Victorie aşteptată a coaliţiei la putere / Cu două ore înaintea închiderii votului, rata de participare era de 27,38%

Alegătorii japonezi au votat duminică, după cum era de aşteptat, în favoarea coaliţiei aflate la putere, arată rezultatele parţiale ale scrutinului pentru Senat, transmit agenţiile internaţionale de presă, citate de Agerpres.

Scrutinul a fost umbrit de asasinarea, vineri, a fostului premier Shinzo Abe, în timpul unui miting electoral.

Partidul Liberal Democrat (dreapta naţionalistă), din care făcea parte şi Abe, şi-ar putea adjudeca împreună cu aliatul său Komeito până la 83 de locuri din cele 125 scoase la concurs duminică, potrivit proiecţiilor canalului public NHK. Senatul nipon numără în total 248 de mandate, jumătate dintre ele fiind înnoite la trei ani.

Cu două ore înaintea închiderii birourilor de vot, la ora 18.00 (09.00 GMT), rata de participare era de 27,38%, uşor mai mare decât la precedentele alegeri senatoriale.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

  1. Ce s-a intamplat acum e cea mai mare conspiratie a sec XXI. Da, japonezii nu mai au onoare inca de cand au plecat capul definitiv in fata Americii. Aflati voi ce si cum in 50 de ani.

  2. Tineti cont : Capitalistilor nu le place Capitalismul. Fac orice doar ca sa nu fie fair-play pt. fair-play-ul inseamna bani in minus, magnitudinal.

    Oricum, jucaria a inceput sa scartaie, sa vedem cat mai tine. Lovesc mana care-i hraneste …

  3. Daca ati avea habar ce inseamna ‘Abeonomics’, in special pt. Japonia, ati intelege perfect de ce a fost asasinat.

    Japonezul este No.1/Glob la agoniseli/economiseli. Umpleti voi golurile.

    Inflatia inseamna Restructurare, iar, dupa cum sper ca e clar, se incearca cea mai mare Restructurare din Istorie, cu Nerusinare. Bail-out peste bail-out pt. ‘Too Big to Jail’, in rest … buna intrebare … ” in rest ? „

  4. 3 comentarii . . . nimic concret, bine macar ca ti-am vazut rotunjimea balonoasa

  5. Ce traducator de toata jena aveti?
    „locuri …scoase la concurs”??? E concursul de admitere la Facultatea de Jurnalism?

  6. „Nimic concret’. La cat sunt platit, ce va dau face milioane. Vreti sa invatati economie de la trollii de pe site-uri ? :)) Pai cam atata face.

  7. Recomand ‘Tokyo Vice’, scurt si la obiect. Un vibe retro pe care nu l-am mai simtit de mult.

  8. Cred cã de aia .. nu a fost tratat cu respect (de psdeii lu peste prãjit) atunci când din postura de premier al Japoniei a vizitat Românistanul „ieuropean” în 2018 .. era un democrat liberal japonez .. 🤡🧛🇷🇺👹😂😂 JAponiaaaa