G4Media.ro

Afluență mare de bucureșteni la ”Străzile deschise” din Sectorul 6. Mii de…

Foto: Primăria Sectorului 6

Afluență mare de bucureșteni la ”Străzile deschise” din Sectorul 6. Mii de locuitori s-au plimbat pe străzile fără mașini

Câteva mii de bucureșteni au participat sâmbătă la prima ediție a evenimentului ”Străzi deschise” din Sectorul 6 – primul sector din București care organizează o manifestare similară cu cea din centrul Capitalei.

Imaginile postate de Primăria Sectorului 6 pe contul oficial de Facebook arată că străzile închide traficului rutier și dedicate exclusiv pietonilor au fost arhipline.

Bucureștenii au putut participa la spectacole muzicale și reprezentanții de teatru, în timp ce standurile cu mâncare au fost și ele disponibile.

Evenimentul are loc pe Bulevardul Drumul Taberei, pe segmentul de drum cuprins între str. Valea Ialomiței și str. Valea Argeșului, în perioada 18-19 iunie și 25-26 iunie, de sâmbătă ora 11.00 până duminică ora 22.00.

Program duminică, 19 iunie

La stația de Metrou Constantin Brâncuși
18.00 – 20.45: „Fata babei și fata moșului”, „Gheața carbonică”, Ateliere de joacă (Teatrul Ion Creangă);

Bd. Drumul Taberei, între Valea Ialomiței și Valea Argeșului
11.00 – 22.00: Food Truck Festival;
17.00 – 21.00: concert de muzică populară, spectacol de percuție, dans contemporan și concert de muzică pop (Școala de Artă București);
17.30 – 19.10: The best of living statues (Teatrul Masca);
18.00 – 20.30: spectacole de teatru cu Daniel Stanciu, Roxana Visan, Daniela Ruxandra Mihai, Cristina Tane și Ștefan Craiu de la Teatrul Țăndărică;
19.00 – 20.00: Recital Bossa Nova „Duo Manaf” (voce și chitară / CREART);
20.30: spectacol de teatru „Oglinda Neagră” (Teatrul Nottara);
21.00 – 21.45: Fanfara (Damian Drăghici).

Traficul rutier va fi restricționat de sâmbătă dimineața, ora 11.00, până duminică la ora 23.00, pentru a da răgaz pietonilor, artiștilor și comercianților să se retragă. Toate mașinile și mijloacele de transport STB vor fi deviate, cu ajutorul Poliției Locale Sector 6 și Poliției Locale a Municipiului București, sub supravegherea Brigăzii Rutiere. (Foto: Primăria Sectorului 6)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

21 comentarii

 1. Superb! Ar trebui renunțat mai des la mașini!!!

  • Ai dreptate.Să revenim la vechile timpuri, cînd se circula cu itb-ul,o duminică da una nu iar cînd cădea cîțiva fulgi de zăpadă oprea circulația trei luni de zile.Bănuiesc că nu ai apucat acele vremuri.

  • Vreti sa renuntati la masini mai des? Vorbiti cu Metrorex ca se rezolva rapid! Cum va convine luni toata ziua? Dar marti?

 2. Ce idee minunata, bravo ARCEN.

  • Are scop evident electoral dar e un lucru bun!

   – e facut pt copii, ca adult nu ai ce sa cauti acolo
   – erau doar 4 rulote cu mancare, 2 cu burgeri si 1 cu clatite si una cu limonada
   – calitatea divertismentului pt copii era destul de scazuta ba la un moment dat am auzit intr-o locatie si ceva de „ceausescu” deci au dat-o si pe politica, ceea ce e de prost gust cand e vb de copii

 3. O idee foarte buna

  • O prostie mai mare nici ca se putea. Străzile sunt pentru mașini. Trotuarele din Drumul Taberei sunt late de 18-20 metri. Ce rost are sa mergi pe mijlocul străzii? Probabil primarul asta venit de la țară este obișnuit să meargă pe jos pe mijlocul ulițe.

  • Sincer, Neluțule tată, la cum bate vântu’ acum, aia „veniți de la țară” (chiar dacă sunt născuți în mijlocul Parisului sau Londrei), sunt aia care se oftica că nu mai pot merge ei cu mașina pe unde vor, cum ar merge la țară cu căruța :))) ca tine! Relax, ia o pe picioare, ca e mai sănătos, daca aveai treabă cu mașina, trebuia să te fi sculat de dimineață și să pleci!

 4. Să ne întoarcem în Evul Mediu! USR la putere! Să mai zică cineva că USR nu e partid de stânga, neo-marxist!

  • Sectorul 6 are primar de la PNL. Ce treaba are USR in chestia asta?

  • primarul sectorului 6 este de la PNL. Asta arata doar cât sunteți de spălați pe creier, că orice se întâmplă în țară și nu va convine, dați vina pe USR.

 5. Încercați șmecheria asta luni, marți, miercuri etc nu numai în weekend să vedeți atunci ce bine ar fi fără mașini. Cam cum credeți că v-ați putea deplasa?

 6. Orice initiativa locala care mobilizeaza cetatenii si ii multumeste este de apreciat..nu conteaza ce spun cei din „orasele vecine”. De fapt, pentru asta exista guvernare locala sa raspunda intereselor si nevoilor cetatenilor.

 7. Evrika! Așa se câștigă un nou mandat.

  • Da mare si complicata masura sa inchizi cateva strazi. In rest sectorul e ruina dar tu ii mai dai inca un mandat. Teapa nu va mai iesi Ciurucu.

 8. 11.00 – 22.00: Food Truck Festival
  ?????????????????????
  3 gherete amarate la care s-au napustit unii rupti de foame…
  care succes? de unde atata succes… succesul este vazut doar de oamenii propagandei primarului…

 9. Vai vai ce frumos.Ai și ce sa vezi pe străzile orașului București. Un căcat. E cel mai urât și prost îngrijit oraș din UE. Și infrastructura de evul mediu. Vai de capul nostru. Privește Viena, budapest, Praga, Varșovia, Berlin, zurich, Milano boilor.

 10. mai recomand sa aduceti la scoala niste borcane si maculatura

  la final, dupa o zi productiva in care ati salvat planeta, eat ze bugs

  sunt convins la fel vor aborda viata si germanii sau americanii

 11. Bună ziua tuturor, o rețetă de succes așa te poți bucura de atenția tuturor, e bine, e rău lumea vorbește despre tine d-ule Primar, dar recomand să mutați activitatea în parcuri, nu pe strada, străzile sunt pline de praf, și microbi, și aparțin în exclusivitate celor care plătesc impozit pt folosință zilnică, am trecut prin zonă, nu am văzut nici un anunț de genul :ne cerem scuze că v-am închis strada, sau am închis strada aveți de plată mai puțin cu perioada în care am închis strada la impozitul auto, etc

 12. 20 lei o clătită, 40 lei un hamburger, 15 lei un suc… Unde este succesul? Una din cele mai mari prostii gândite de primăria sectorului 6. Super primar, super primărie!

 13. Daca inchide de ce inchide?! daca nu inchide de ce nu face si el ceva adica sa inchida niste strazi sa se bucure copiii? daca inchide injurra soferii, daca nu inchide tot injjura ca se circula greu.