G4Media.ro

Adrian Zuckerman, nominalizat de Trump pentru postul de ambasador în România, dat…

Adrian Zuckerman, nominalizat de Trump pentru postul de ambasador în România, dat în judecată în 2008 pentru hărțuire sexuală

Adrian Zuckerman, nominalizarea președintelui SUA, Donald Trump, pentru postul de ambasador în România a fost dat în judecată în 2008 pentru hărțuire sexuală de către secretara sa, Jamie Ferrauiola, de la firma de avocatură Lowenstein Sandler, unde el era partener, scrie publicația Rawstory.com.

Potrivit publicației, Ferrauiola l-a acuzat pe Zuckerman că a obligat-o să se uite la fotografii cu femei dezbrăcate și că îi cerea detalii despre viața personală și sfaturi pentru întâlniri amoroase. De asemenea, printre acuzațiile secretarei s-au numărat ”numeroasele gesturi cu tentă sexuală” făcute de Zuckerman la adresa femeilor de la firma de avocatură, avansurile agresive la adresa sa și faptul că le-a spus celor din birou că ea este însărcinată cu copilul lui.

Rawstory.com citează publicația Law Journal potrivit căreia un avocat ”familiar cu procesul de nominalizare a ambasadorilor de către administrația Trump” a declarat că la Casa Albă, cel mai probabil, se știa despre procesul de hărțuire sexuală în care a fost implicat Adrian Zuckerman. Procesul, mai notează publicația americană, a fost închis un an mai târziu după ce a fost plătită o sumă care nu a fost specificată.

Persoanele nominalizate pentru anumite posturi pentru care este nevoie de confirmarea Senatului sunt supuse unui dublu proces de verificare, care include o analiză etică și o investigare aprofundată a trecutului candidatului. Potrivit avocatului citat de Law journal, ”acuzațiile de hărțuire sexuală pot duce la descalificarea lui Zuckerman din procesul de nominalizare, dar acuzațiile care i-au fost aduse nu sunt considerate a fi adevărate”.

”Faptul că nominalizarea lui Zuckerman a fost anunțată public înseamnă că el a trecut de procesul de verificare”, a mai adăugat avocatul.

Pe 25 iulie, președintele american Donald Trump l-a nominalizat pe avocatul Adrian Zuckerman pentru postul de ambasador în România, potrivit unui comunicat al Casei Albe. G4Media.ro a anunțat încă din luna iunie numele viitorului ambasador.

Adrian Zuckerman a emigrat din România împreună cu familia la vârsta de 10 ani, arată comunicatul Administrației Trump. Vorbește fluent limba română.

Zuckerman, specialist în tranzacţii imobiliare şi partener în biroul din New York al firmei de avocatură Seyfarth Shaw. El îl va înlocui pe actualul ambasador, Hans Klemm, dacă trece de votul Congresului SUA.

Zuckerman a absolvit New York Law School (1983) şi Massachusetts Institute of Technology (1979).

Comunicatul integral al Casei Albe (sursa):

President Donald J. Trump today announced his intent to nominate the following individuals to key positions in his Administration:

Adrian Zuckerman of New Jersey, to be Ambassador Extraordinary and Plenipotentiary of the United States of America to Romania.

Mr. Zuckerman, a New York attorney, was admitted to the New York bar in 1984, and is a partner in the international law firm Seyfarth Shaw LLP. Previously, Mr. Zuckerman was co-head of national real estate and corporate services at Epstein Becker & Green, PC, New York, New York and prior to that the head of real estate, Lowenstein Sandler, LLP, New York, New York. He has also acted as the chair of a civil court judicial screening panel and as an arbitrator for the Real Estate Board of New York. Active in philanthropic and educational initiatives, Mr. Zuckerman is a member of the board of Kids Corp. and serves on the alumni board of New York Law School. Mr. Zuckerman immigrated to the United States from Romania at the age of 10 and is fluent in Romanian. He received his undergraduate degrees from the Massachusetts Institute of Technology and his law degree from New York Law School.

Sursa foto: Contul de Linkedin al lui Adrian Zuckerman

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

 1. g4media incepe sa injure ambasadori americani si sa ii acuze, desi chiar in articol zice ca e falsa acuzatia? dupa victoria imensa de la alegerile pentru congres din noiembrie o sa va opriti si voi din a propaga minciunile presei de stanga americane. sau veti merge cu democratii, rusia si china in a injura in continuare administratia trump. asa cum il injurati si pe bush in anii 2000 si minteati ca nu au fost arme de distrugere in masa in irak…

  • presa murdara tip fake news de Romania, infratita cu cea murdara din America, vor face orice sa terfeleasca prin rahat orice nu e stangist liberal, neomarxist, feminist, lgbitist, antisemit si hastagrezist…
   pentru ei, sasu, cel mai penibil ambasador din istorie, de exemplu, e un zeu…

  • G4 media de când există ?

 2. Toti sunt ciudati in cabinetul Trump, nimeni nu e normal acolo. Uita-te la cati oameni a pus Muller sub acuzare acum si cate condamnari a obtinut.

 3. Şi să trecem la lucruri practice.
  Au luat aminte duduiţele de România?
  Cum se pregătesc?
  Sunt răutăcioasă cu românul nostru imobiliar.
  Sunt convinsă că a fost un fake, dacă procesul s-a închis în anul urmator
  după ce s-a plătit o sumă nemenţionată.
  S-auzim de bine şi să ne susţină. Tocmai ne vom muta pe mediul de afaceri
  şi partea de justiţie niţeluş subiectivă, cea a avocaţilor.
  P.S.Pe ai noştrii eroi ai străinătăţurilor cine-i verifică_
  Cum stăm cu filtrele?

  • Ai mai prins aseara o manipedi la mall, este?!