G4Media.ro

Adolescent de 17 ani din Sibiu, acuzat de omor și profanare de…

Sursa foto: Pixabay

Adolescent de 17 ani din Sibiu, acuzat de omor și profanare de cadavre / Și-ar fi ucis mătușa, o femeie de 35 de ani, nevăzătoare

Un tânăr de 17 ani din Mediaș este acuzat de procurorii sibieni că și-a omorât mătușa în vârstă de 35 de ani, anunță Turnul Sfatului. Acesta a fost reținut joi de polițiști și este acuzat de omor calificat, profanare de cadavre, furt și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

Potrivit procurorilor, în data de 6 decembrie, inculpatul, care locuia împreună cu mătușa sa nevăzătoare, în vârstă de 35 de ani, într-un apartament situat în municipiul Mediaș, a luat hotărârea de a o omorî pentru a-i putea fura banii. În jurul orelor 22, 23 a înjunghiat-o pe aceasta cu un cuțit în zona gâtului în timp ce dormea şi i-a aplicat mai multe lovituri în cap cu un obiect din fier, urmare a loviturilor primite victima decedând. Imediat după aplicarea loviturilor inculpatul a întreținut cu victima decedată un raport sexual normal. A sustras apoi banii pe care victima îi deţinea şi tototdată, în zilele următoare a folosit fără drept cardul bancar al acesteia.

Tatăl inculpatului a fost cel care a descoperit fapta după aproximativ o săptămână de la săvârşirea ei şi a anunţat organele de poliţie.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Tatăl băiatului a descoperit crima după o săptămână? Dar unde a fost în tot timpul ăsta? Mama băiatului unde era? Unii fac copii doar ca să-i lase aiurea pe la rude neputincioase, ca să ajungă needucați și infractori? Ia să răspundă și părinții lui pentru ce a făcut, că la puit s-au priceput.