G4Media.ro

Administraţia Prezidenţială: Nu există nicio solicitare din partea Preşedintelui pentru atribuirea unei…

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Administraţia Prezidenţială: Nu există nicio solicitare din partea Preşedintelui pentru atribuirea unei locuinţe de protocol şi a unui spaţiu pentru cabinet de lucru după încetarea mandatului

Administraţia Prezidenţială a transmis, marţi, într-un răspuns oficial către Agenţia News.ro că nu există nicio solicitare din partea Preşedintelui Klaus Iohannis sau a Administraţiei Prezidenţiale, pentru atribuirea unei locuinţe de protocol şi a unui spaţiu pentru cabinet de lucru, ambele cu destinaţia de reşedinţă, după încetarea mandatului şefului statului, transmite News.ro.

”Nu există nicio solicitare din partea Preşedintelui României, Klaus Iohannis, sau a Administraţiei Prezidenţiale pentru atribuirea unei locuinţe de protocol şi a unui spaţiu pentru organizarea cabinetului de lucru, ambele cu destinaţia de reşedinţă după încetarea mandatului de Preşedinte al României, în conformitate cu prevederile Legii nr. 406/2001 privind acordarea unor drepturi persoanelor care au avut calitatea de şef al statului român, cu modificările şi completările ulterioare”, se arată în răspunsul Administraţiei Prezidenţiale.

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, marţi, că va cere Secretarului General al Guvernului toate informaţiile privind investiţia în vila de protocol din Aviatorilor, el precizând că nu poate răspunde dacă e pregătită pentru preşedintele României sau nu.

Reacţia premierului a venit după ce în presă au apărut informaţii potrivit cărora fostul sediu al PNL şi al ALDE de pe Bulevardul Aviatorilor este pe cale să fie transformat într-o „locuinţă individuală” care va fi atribuită preşedintelui Klaus Iohannis, la finalul mandatului, investiţiile la această vilă de protocol ajungând la peste 7 milioane de euro.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. adica RAPPS s-a autosesizat din oficiu ca saracu’ viitor-ex presedinte nu are o locuinta adecvata pentru dupa mandat ? :)))))

  2. „Cabinet”??! Nici meditații nu mai e în stare sa dea. Sa se întoarcă la catedra, dacă nu-i e rușine sa fie profesor sau sa elibereze postul pe care îl tine blocat de atâta timp. Leneș, mincinos și trădător.