G4Media.ro

Activitatea restaurantelor și cafenelelor în interiorul clădirilor din Argeș, interzisă în următoarele…

Activitatea restaurantelor și cafenelelor în interiorul clădirilor din Argeș, interzisă în următoarele două săptămâni

Activitatea cu publicul în interiorul clădirilor, a restaurantelor şi cafenelelor a fost interzisă pentru o perioadă de două săptămâni, decizia fiind adoptată luni de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Argeş, ca urmare a înregistrării unei incidenţe cumulate a cazurilor de infectare cu noul coronavirus de peste trei la mia de locuitori.

Potrivit unui comunicat al Instituţiei Prefectului Argeş, începând de marţi, 24 noiembrie, în întreg judeţul vor intra în vigoare, pentru 14 zile, interdicţii vizând activitatea cu publicul a restaurantelor, cafenelelor, cinematografelor, operatorilor de jocuri de noroc, instituţiilor de spectacole şi concerte.

„Este interzisă activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, în toate localităţile din judeţul Argeş. Este permisă activitatea restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare doar pentru persoanele cazate în aceste unităţi, în toate localităţile din judeţul Argeş. Este interzisă activitatea operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc în toate localităţile din judeţul Argeş”, se arată în comunicatul citat.

Prin hotărârea CJSU au fost interzise şi activităţile din cadrul cinematografelor şi instituţiilor de concerte şi spectacole.

În judeţul Argeş, incidenţa cazurilor de infectare cu noul coronavirus raportată luni de GCS este de 4,99. De la începutul pandemiei au fost confirmate 11.998 de cazuri de infectare.

sursa: Agerpres.ro, sursa foto: Pexels

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Jeg: “ Activitatea restaurantelor și cafenelelor în interiorul clădirilor, interzisă în următoarele două săptămâni.”

    În Argeș

  2. Știre de tip JEG! Unde ați învățat “jurnalism”? Dacă e Argeș este Argeș. Nu peste tot.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.