G4Media.ro

S-ar putea să fie timpul relaxării recomandărilor privind purtarea măștii de protecție…

S-ar putea să fie timpul relaxării recomandărilor privind purtarea măștii de protecție în spațiile închise, a afirmat epidemiologul american Anthony Fauci

Epidemiologul Anthony Fauci spune că recomandările privind purtarea măștii de protecție în spațiile închise din Statele Unite s-ar putea schimba în scurt timp, transmite CNN.

Duminică, la postul de televiziune ABC News, Fauci a fost întrebat dacă a venit vremea să înceapă relaxarea purtării măștilor în spațiile închise. Reputatul medic a răspuns: „Cred că da, și cred că probabil veți vedea asta pe măsură ce vom continua și mai mulți oameni se vor vaccina”. Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (CDC) din SUA își va actualiza recomandările aproape în timp real, pe măsură ce americanii se vor vaccina, a mai spus Fauci.

CDC a relaxat măsurile luna trecură privind purtarea măștilor de protecție în spațiile deschise, dar încă recomandă purtarea la interior atât pentru persoanele nevaccinate, cât și pentru cele vaccinate.

„Trebuie să începem să fim mai deschiși, pe măsură ce vaccinăm mai mulți oameni”, a mai adăugat Fauci.

SUA au înregistrat până în acest moment peste 32 de milioane de cazuri COVID-19 și aproximativ 600.000 de persoane infectate au murit, fiind ce mai afectată țară din lume.

Cu toate acestea, campania de vaccinare de succes a făcut ca raportările zilnice să scadă în ultima perioadă și să dea încredere americanilor pentru o revenire la normalitate.

sursa foto: Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

 1. Vai! Multumim din inima! Stii ceva? Nu aveam nevoie de permisiunea ta!
  Tu esti seful lui KWJ!

  • @Doina troll, comentezi si aici :)))
   Te credem le tine, nu pe Fauci. Epidemioloaga nației te facem:))))

 2. Important update

  „Dr. Fauci” about masks

  t[.]co/xTePKmeOBk