G4Media.ro

A murit Alexandru Socol, unul dintre cei mai activi protestatari față de…

A murit Alexandru Socol, unul dintre cei mai activi protestatari față de abuzurile PSD în justiție

Alexandru Socol, fondator al organizației civice #Corupția Ucide și unul dintre cei mai activi protestatari față de abuzurile PSD în justiție, a murit, potrivit unui anunț al familiei și colegilor, care au cerut respectarea intimității în ceea ce privește cauza morții.

Alexandru Socol (33 de ani) a devenit cunoscut în timpul protestelor din anii 2017 – 2019, fiind unul dintre organizatori. El a realizat mii de fotografii de la protestele masive ale societății civile.

Pagina #Corupția Ucide a organizat un eveniment în cadrul căruia cei care l-au cunoscut pe Alexandru Socol îi pot aduce un omagiu în Piața Victoriei, locul marilor proteste la care a participat.

”În Piața Victoriei ne-am cunoscut, în Piața Victoriei ne luăm rămas bun… Aducem lumină în memoria lui Alexandru Socol, coleg și prieten care a trăit pentru noi toți mai mult decât i-a fost în putere să trăiască pentru el. Suntem mai buni prin tine, chiar dacă mulți nu știm încă asta sau am aflat prea târziu. Drum lin către pace, înțelegere și dreptate. Către toate cele bune în care ai crezut cu toată ființa și pe care nu ai încetat o clipă să le cauți oriunde te-a purtat viața. În locuri și în oameni din România, mereu cu zâmbetul pe buze, mereu cu o vorbă bună, o încurajare, mereu cu aparatul de fotografiat pregătit să surprindă momente ce au devenit istorie. Mereu cu speranța în deșteptarea românului. Rămânem veșnic îndatorați. Avem rugămintea să fie respectate atât regulile scrise, impuse de pandemie și starea de alertă, cât și cele nescrise, care țin de respect, discreție, decență și bun-simț. Mulțumim!”, se arată în anunțul #Corupția Ucide.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

34 comentarii

 1. Dumnezeu să-l odihnească, prea tânăr

 2. Coruptia a sinucis procurori darămite un activist.

  • @Omule V.,
   Cei 31 de ani pierduti, mare parte din cauza PSD-ului, pe multi ne-au adus in pragul depresiei , iar activismul si fanatismul despre care vorbesti reprezinta doar reactia fireasca fata de un sistem politic corupt si bolnav…
   RIP, Alexandru !

  • Stai sa vezi următorii 31 de anu cu realizările lui dacian, Sica și iohanis. O sa fie o nebunie. Spirale misa obligatorii. Bai scaraotchi, fanatismul islamist și fanatismul neomarxist tot ca reacții firești le cataloghezi?

  • @czc
   Parca te trimisesem undeva.

  • @czc
   Sa treci si pe la reeducare, ba!

  • Ca sa intrebe prostii.

  • Jigodia de postac ciumat care fură numele bad@ și trolleaza pentru mafia PCR-FSN-PSD nu se abține nici măcar la astfel de știri. Lumea se prinde insa că e același troll infect care folosește mai multe nume.

 3. Presupun ca era bolnav de mult timp. A incercat sa schimbe ceva in putinul timp pe care il mai avea.

 4. Dumnezeu sa-l odihneasca! Prea tanar si prea curand a plecat dintre noi. Intotdeauna cei buni sunt chemati acolo.. sus.🖤

 5. Nu suntem prosti, si stim si noi care e cauza cea mai probabila a mortii la 33 de ani. Adevarul e ca PSD e de vina:7 ani de neglijare a sisitemului sanitar au dus la manifestarile lui anterioare si la dezastrul de azi.

  • Da, cum să nu… adică PD și PDL au făcut minuni, mai ales prin închiderea celor 67 de spitale, achiziții de telegondole, etc…

  • … Costică .. să nu uitam de terenuri de fotbal și de tenis construite în pantă și de parcuri cu băncuțe făcute prin porumb sau la marginea satului pe unde trec numai gâștele …

  • Sistemul de sanatate e cam tot la fel de 30 de ani. SIngurul ministru care a incercat sa faca ceva serios e ministra PSD-ului in perioada 2018-2019 care facea vizite neanutate in spitale, inclusiv noaptea. Dar nu e suficient. Cancerul e mult mai mare si nu se rezolva doar cu vizite neanuntate.

   Singura salvare a sistemului de sanatate e sa fie partial desfintat si trecut in privat, iar cei care raman la stat sa fie in concurenta cu privatul si platiti pe baza numarului de clienti sau pe un sistem de rating oferit de clienti.
   Fara meritocratie si competitie nu se poate reforma nimic, in niciun domeniu si mai ales in unul atat de putred cum e sanatatea.

   Prima chestie care trebuie implementata, este sa se faca o alternativa la Casa de Asigurări de Sănătate pt ca asta e un fel de Dumnezeu al sanatatii si nu e normal. Nu e normal sa mergi sa iti faci niste analize de 100euro si sa ti se raspunda de la laborator ca „Casa de Asigurari de Sanatate” n-are bani luna asta, veniti luna viitoare. Pai eu sunt bolnav luna asta, poate luna viitoare mi se agraveaza. Iar tu sti ca n-ai mai fost de 2-3 ani la doctor, perioada in care ai platit la CAS vreo 3000euro. Unde au disparut banii care i-ai cotizat??

   Aceste case private de asigurari sa aiba contracte cu cabinete si spitale private. Iar oamenii sa aleaga unde isi vireaza cei 10% din salariu brut, exact cum se face la pensii private.
   Abia cand se implementeaza chestiile astea putem sa discutam ca suntem pe calea cea buna.

 6. Dumnezeu sa-l odihneasca… la 33 de ani numai, cata durere pe parinti, familie…

 7. mulți oameni aparent sănătoși își pun capăt zilelor, mai ales în aceste vremuri tulburi si depresive

 8. Poate vorbesc prostii, oare s_a sinucis?

  • Nu, m-au asasinat Putin si Sosoaca. Mi-au turnat in ureche zvonuri negationiste. Cum negationismul doare cel mai mult, m-am tavalit in chinuri.

  • @avram(minus)iancu = agent provocator, plătit cu copeici de Puținul URSS …
   Locație trol transNistrean: Kișinău/…I?T
   Grad trol: fruntaș cu o tresă.

 9. G4, ce vă mai place cenzura!

  • Și pe mine mă cenzurează permanent. Așa înțeleg ei “libertatea” … libertatea e bună dar vorbim numai ce credem nou …

 10. A căzut de la înălțime. Cauze pot fi trei: neatenție, sinucidere sau omor. Mass-media cenzurează subiectul, pe net pana acum nu se găsește nimic concret. Pt ce această cenzură?

 11. Odihneasca-se in pace.

  Si mue PSD.

 12. Dumnezeu să-l odihnească în pace.
  Am pierdut un frate pentru dreptate.
  Este exemplul perfect al cetățeanului adevărat.
  Să luăm exemplu și să-i ducem lupta până la capăt cu aceași îndârjire.