G4Media.ro

A început instalarea bradului de Crăciun din Piaţa Constituţiei, cu o înălțime…

Sursa Foto: Facebook / Târgul de Crăciun din București

A început instalarea bradului de Crăciun din Piaţa Constituţiei, cu o înălțime de 30 de metri, anunță primarul Nicușor Dan

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că a început instalarea bradului de Crăciun din Piaţa Constituţiei, transmite Agerpres.

Acesta va avea o înălţime de 30 de metri şi va fi „cel mai spectaculos brad” de la un târg de Crăciun din România, scrie primarul general pe Facebook. Pomul de Crăciun va fi îmbrăcat în cetină, ornat cu globuri, stele aurii şi ghirlande.

„Se montează bradul de 30 de metri înălţime în Piaţa Constituţiei, unde va avea loc cel mai mare târg de Crăciun din Bucureşti. Tot aici vor fi amenajate şi două zone muzicale cu colinde tradiţionale şi melodii internaţionale specifice sărbătorilor. Peste 130 de căsuţe de Crăciun care găzduiesc meşteşugari din toate zonele ţării vor fi amplasate în Piaţă şi vor aştepta bucureştenii şi turiştii cu delicii tradiţionale şi obiecte autentice. Devenită deja o tradiţie, Casa lui Moş Crăciun va fi prezentă şi în acest an la Târgul de Crăciun Bucureşti, alături de carusel şi trenuleţul tematic”, transmite primarul general.

Vor fi organizate ateliere de creaţie, unde copiii vor putea realiza propriile ornamente. De asemenea, vizitatorii târgului vor putea admira din roata panoramică luminile de sărbătoare, căsuţele şi bradul de Crăciun.

„Mascotele şi artiştii animatori pe picioroange, îmbrăcaţi în costume fascinante, vor interacţiona şi se vor fotografia cu publicul, aducând tuturor veselia specifică sărbătorii. Târgul de Crăciun Bucureşti va fi deschis din 30 noiembrie până pe 26 decembrie, iar intrarea este liberă”, precizează Nicuşor Dan.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Ne-a facut si Nicusor targ, la fel ca Firea?
    Vai, ce frumos!