G4Media.ro

A fost stabilit juriul de 12 persoane în procesul Donald Trump-Stormy Daniels

A fost stabilit juriul de 12 persoane în procesul Donald Trump-Stormy Daniels

Un juriu complet de 12 persoane a depus jurământul pentru procesul penal istoric al fostului președinte american Donald Trump la New York, transmite BBC.

„Avem juriul nostru”, a declarat judecătorul Juan Merchan după ce șapte bărbați și cinci femei au fost selectați pentru juriu. Doi jurați au fost nevoiți să fie scutiți mai devreme.

Unii au crezut că selecția juriului ar putea dura săptămâni, dar lucrurile s-au mișcat rapid după ce echipa lui Trump a rămas fără contestații.

Instanța ar putea audia pledoariile de deschidere chiar de luni.

Procesul, primul în care este acuzat un fost președinte american, are ca obiect o plată de bani pentru tăcere către o vedetă porno.

Stormy Daniels ar fi primit 130.000 de dolari înainte de alegerile din 2016 pentru a-și cumpăra tăcerea cu privire la o aventură pe care susține că a avut-o cu Trump.

Trump a pledat nevinovat la cele 34 de capete de acuzare pentru falsificarea registrelor de afaceri formulate de procurorul districtului Manhattan, Alvin Bragg.

La ieșirea din instanță, joi seară, Trump a arătat zeci de articole din presa scrisă care critică acuzațiile, despre care a spus că sunt „politice”.

Publicitate electorală

„Este un lucru foarte nedrept, foarte rău”, a declarat republicanul.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Doamna vedetă a filmelor pentru adulți vrea să-și ” repereze onoarea ” sau ” clondiru’ cu mastică”? Doamne, Caragiale are anvergură mondială !😂