G4Media.ro

A crescut numărul persoanelor imunizate cu AstraZeneca la centrul deschis în municipiul…

Sursa foto: site AstraZeneca

A crescut numărul persoanelor imunizate cu AstraZeneca la centrul deschis în municipiul Tulcea după ce medicul coordonator a decis să permită vaccinarea fără programare

Centrul de vaccinare cu serul AstraZeneca, deschis luni în municipiul Tulcea, a efectuat 33 de vaccinări până miercuri, în jurul orei 11,00, după ce în prima zi de funcţionare numărul persoanelor care au venit să se imunizeze fusese doar de şase, a declarat, pentru Agerpres, coordonatorul centrului cu sediul la Liceul Agricol ”Nicolae Cornăţeanu”, Raluca Irimia.

Cele mai multe vaccinări, respectiv 15, s-au efectuat în prima parte a zilei de miercuri, după ce marţi medicii acestui centru au efectuat 12 vaccinări.

„A crescut în acelaşi timp şi numărul programărilor. Până la sfârşitul săptămânii, avem deja 60 de persoane programate pentru vaccinarea cu AstraZeneca. Chiar şi în acest context, persoanele care doresc să se imunizeze pot veni şi fără programare la centrul nostru”, a mai spus Raluca Irimia.

Vaccinarea populaţiei fără programare cu produsul AstraZeneca este o decizie care a fost luată marţi de conducerea unităţii, programul de funcţionare al centrului fiind între orele 8,00 şi 20,00.

Ultimele date făcute publice de Prefectură arată că incidenţa în judeţ este de 2,29 cazuri la mia de locuitori şi că, de la începutul pandemiei, 29.645 de persoane s-au imunizat, 10.519 dintre acestea efectuând şi rapelul.

În judeţul Tulcea mai funcţionează centre de vaccinare la Babadag, Isaccea, Măcin, Murighiol, Sarichioi, Sulina şi Tulcea.

Sursa foto: site AstraZeneca

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Ai de capul meu. Va dați seama ce cheltuieli sunt la un Centru de vaccinare? Pentru 6 sau 30 sau 50 de vaccinuri. Câte or fi.

    • Ai de capul meu ,oare pentru 6—10—30 pacienți internați la ATI pentru 15 zile ce cheltuieli or fi?