G4Media.ro

Proiectul unui cineast din Moldova – desemnat „cel mai bun scenariu de…

Captura YouTube

Proiectul unui cineast din Moldova – desemnat „cel mai bun scenariu de scurtmetraj dramatic” la Cannes 7th Art Awards

Cineastul moldovean Oleg Condrea a obținut premiul „Cel mai bun scenariu de scurtmetraj dramatic” la festivalul internațional de film Cannes 7th Art Awards cu proiectul său „Tangled Tails”, a anunțat secretarul de stat al Ministerul Culturii Andrei Chistol, citat de newsmaker.md

Potrivit reprezentantului Ministerului Culturii, cineastul moldovean Oleg Condrea a câștigat premiul pentru cel mai bun scenariu de scurtmetraj dramatic la Cannes 7th Art Awards cu proiectul său „Tangled Tails”.

„Premiile Cannes 7th Art Awards sunt renumite pentru recunoașterea și celebrarea cinematografiei independente, oferind o platformă pentru cineaștii din întreaga lume. Mai mult, acest scenariu a obținut și alte peste 80 de premii în perioada decembrie – mai, la festivaluri importante din New York, Florence, Berlin, Paris sau Londra. Oleg mai predă una din #ProfesiileViitorului – animația. Iar participarea sa la workshop-ul Animation Worksheep a fost o piatră de temelie, oferindu-i ocazia să câștige o bursă la cel mai mare festival de animație din Europa, la Annecy”, a declarat reprezentantul Ministerului.

„”Tangled Tails” este un scenariu extrem de personal, căruia i-am oferit lacrimi și fiori în fiecare noapte de scris”, a scris pe o rețea de socializare cineastul moldovean Oleg Condrea.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează