G4Media.ro

Vagoane răsturnate lângă Craiova în urma unei deraieri / Cinci vagoane încărcate…

Sursa foto: Club Feroviar

Vagoane răsturnate lângă Craiova în urma unei deraieri / Cinci vagoane încărcate cu cereale au deraiat, alte 10 sunt răsturnate / Circulație feroviară închisă temporar între Craiova și Caracal

Traficul feroviar a fost restricționat în noaptea de luni spre marți, începând cu ora 01:30, pe relația Craiova – Caracal, din cauza unui incident feroviar în care este implicat un tren privat de marfă, relatează Club Feroviar.

La intrarea în stația CF Leu (jumătatea distanței Craiova – Caracal), peste macazuri, cinci vagoane din compunerea unui tren privat de marfă au deraiat, iar alte zece s-au răsturnat. Trenul aparține operatorului privat de marfă Global Rail Solutions, avea în compunere 35 de vagoane încărcate cu cereale și circula în relația Salonta – Roșiori Nord.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că traficul feroviar a fost restricționat începând cu ora 01:30 pe relația Craiova – Caracal, din cauza accidentului.

”Facem precizarea că personalul feroviar al SRCF Craiova va acorda sprijin tehnic operatorului privat de marfă în procesul de repunere pe șină a vagoanelor deraiate si răsturnate, astfel încât zona Craiova – Caracal să fie redeschisă în condiții de siguranță”, transmite CFR.

În acest moment circulația trenurilor se realizează cu tractiune Diesel, pe rute alternative Craiova – Piatra Olt – Caracal (linie simplă neelectrificată).

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...