G4Media.ro

Israelul anunță că a eliberat un soldat israelian reținut în Gaza

Captura X

Israelul anunță că a eliberat un soldat israelian reținut în Gaza

Un soldat israelian capturat de Hamas în atacul din 7 octombrie a fost eliberat luni în Fâșia Gaza în cursul unei operațiuni militare terestre, a anunțat armata israeliană, adăugând că fostul prizonier, pe nume Ori Megidish, „se simte bine”, transmite agenția Reuters.

Nu au fost oferite detalii cu privire la circumstanțele eliberării sale.

 

Ea a fost răpită de teroriștii Hamas pe 7 octombrie și acum s-a reunit cu familia sa. Un examen medical ulterior administrat lui Megidish a stabilit că aceasta este sănătoasă.

Peste 200 de persoane răpite de Hamas la 7 octombrie în timpul atacurilor sale din sudul Israelului sunt deținute în Fâșia Gaza, potrivit autorităților israeliene.

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat că operațiunile terestre ale armatei israeliene creează oportunități pentru eliberarea ostaticilor.

„Hamas nu va face acest lucru decât dacă va fi sub presiune”, a declarat el într-o conferință de presă. „În mod evident, salutăm cu brațele deschise întoarcerea unui ostatic după operațiunea de succes de ieri (…), dar ne angajăm să aducem toți ostaticii acasă”.

„Această metodă are o șansă” de reușită, a adăugat el.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Domnule Ciolacu, aflam ca mai sunt ostatici pentru care ati fi putut face ceva. Ce ati facut pana acum si ce veti face in continuare sa ajutati pentru eliberarea lor?