G4Media.ro

Cel mai mare constructor din Sibiu, după noile impozite: „Costurile din construcții…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Cel mai mare constructor din Sibiu, după noile impozite: „Costurile din construcții vor crește cu 10%”, iar economia națională va scădea

Mircea Bulboacă, fondatorul celei mai mari firme de construcții din Sibiu și unul dintre cei mai mari antreprenori din România, interpretează o parte din impactul acestor modificări, scrie Turnul Sfatului. 

Grupul de firme CON-A, înființat de Mircea Bulboacă, include companii cu cifre de afaceri de peste 50 de milioane de euro, companii vizate de noul pachet fiscal prin introducerea acelui impozit de 1% pe cifra de afaceri dacă cel de 16% pe profit este mai mic. În afară de acest nou impozit, constructorilor și agricultorilor le sunt ridicate facilitățile în ceea ce privește CASS, motiv pentru care salariile minime din construcții și agricultură vor crește.

Sunt doar câteva elemente pe care Mircea Bulboacă le are în vedere atunci când estimează o creștere de 10% a prețurilor în zona construcțiilor. Omul de afaceri sibian apreciază că noile modificări fiscale vor duce la închiderea unor firme și, în general, la o agravare a stării economiei naționale, deja aflată în declin.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează