G4Media.ro

Un magazin caritabil din Țara Galilor le cere oamenilor să nu doneze…

Un magazin caritabil din Țara Galilor le cere oamenilor să nu doneze jucării sexuale

Clienții Barnardo’s, un magazin din sud-estul Angliei au fost rugați să se abțină de la donarea de „ajutoare maritale” folosite și nefolosite, deoarece acestea „nu sunt chiar genul de jucării pe care le căutăm” relatează Sky News.

Un magazin de caritate le-a cerut oamenilor să nu doneze jucării sexuale după donații recente din această sferă.  Într-o postare pe rețelele de socializare, filiala lui Barnardo din Gorseinon, Swansea, a dorit să le reamintească oamenilor că este o organizație de caritate pentru copii. Și a spus că are o „gamă de vârste” în echipa sa de voluntari.

„Prin urmare, vă rugăm să vă abțineți de la donarea „ajutoarelor maritale” folosite și neutilizate”, a spus filiala într-un comunicat.

Clienților li s-a amintit, de asemenea, că sucursala are CCTV „pentru ca aceste articole să poată fi urmărite până la proprietari”.

Potrivit site-ului lui Barnardo, alte articole pe care filialele sale nu le pot accepta includ scaune de înălțare auto, saltele, pături electrice și produse albe precum mașini de spălat sau frigidere.

Un purtător de cuvânt al Barnardo’s a spus că organizația de caritate a fost „întotdeauna foarte apreciată de donațiile din partea comunității” „Dar este corect să spunem că aceste articole nu sunt chiar genul de jucării pe care le căutăm”, au adăugat ei.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează