G4Media.ro

Rusia, criticată de Israel pentru vizita delegației Hamas: Este o organizaţie teroristă…

Sursa foto: Kremlin.ru

Rusia, criticată de Israel pentru vizita delegației Hamas: Este o organizaţie teroristă mai rea decât Statul Islamic. Cerem ca această delegație să fie expulzată

Israelul critică, joi, Rusia pentru primirea în vizită a unei delegaţii a grupării teroriste Hamas, coniderând situația drept ”deplorabilă”, relatează AFP conform news.ro. Oficialii israelieni au cerut Moscovei să ”expulzeze” această delegaţie.

”Hamasul este o organizație teroristă mai rea decât Statul Islamic”, denunţă într-un comunicat Ministerul israelian de Externe,  cerând Rusiei să ”expulzeze” delegaţia Hamas.

Presa rusă scrie că din delegaţie face parte și un membru al Biroului Politic al Hamas, Abu Marzuk.

„Mâinile responsabililor de rang înalt ai Hamas sunt pline de sângele a peste 1.400 de civili israelieni care au fost masacraţi, asasinaţi, executaţi şi arşi, iar ei sunt responsabili de răpirea a peste 220 de israelieni, inclusiv bebeluşi, copii, femei şi bătrâni”, denunţă ministerul israelian în comunicatul transmis.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

  1. teroristii la teroristi trag

  2. Seful teroristilor ! Doar ca nu recunoaste public ce e ! Si-a chemat argatii la ordine …… Auzi la ei , ”membrii biroului politic”…. Balaceanca, nu alta !

  3. Cand v-a cerut Ucraina ajutor, ati vrut sa o ardeti neutru, sa nu va puneti rau cu rusii. Na poftim rasplata.

  4. O fi mai rea decat Isis,dar totusi nu se poate compara cu Putinstanul: o organizatie terorista cu resurse financiare uriase,peste 100 de milioane de membri cotizanti,rachete ,avioane de ultima generatie,plus un intreg arsenal nuclear.

  5. S-au dus să ia lumină unii de la alții… și se mai miră Pustalin de ce nu-l place nimeni…

  6. Vorbe.Israel stie ca Rusia nu va „expulza” o organizatie in vizita. S-ar face de ras.

  7. Relațiile dintre Rusia și Israel sunt strânse, deoarece mulți cetățeni israelieni au origini ruse. Din acest motiv Israel nu a avut o poziție tranșantă față de teroriștii ruși care au invadat Ucraina.