G4Media.ro

Macron, la Ramallah: „Nimic nu poate justifica” suferinţele civililor din Gaza /…

foto: Captură video

Macron, la Ramallah: „Nimic nu poate justifica” suferinţele civililor din Gaza / „O viaţă palestiniană valorează cât o viaţă franceză care valorează cât o viaţă israeliană”

Preşedintele francez Emmanuel Macron a declarat marţi, la Ramallah, că atacul Hamas asupra Israelului este „de asemenea o catastrofă pentru palestinieni” şi că „nimic nu poate justifica suferinţele” civililor din Gaza, relatează AFP, preluată de Agerpres.

„O viaţă palestiniană valorează cât o viaţă franceză care valorează cât o viaţă israeliană”, a declarat Macron alături de preşedintele Autorităţii Palestiniene, Mahmoud Abbas, care i-a cerut să acţioneze pentru o încetare a „agresiunii” Israelului în Gaza, în cea de-a 18-a zi a războiului dintre Israel şi mişcarea islamistă palestiniană Hamas.

„Vă cerem, preşedinte Macron, să opriţi această agresiune”, a declarat Abbas presei la încheierea întrevederii cu preşedintele francez la sediul Autorităţii Palestiniene din Ramallah, în Cisiordania.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

2 comentarii

  1. iar e pe coca si asta?

  2. „O viaţă palestiniană valorează cât o viaţă franceză care valorează cât o viaţă israeliană” Hamas face propria evaluare, pentru eliberarea a doua sute de ostateci sa fie eliberati 6000 de luptatori Hamas. Rata de schimb e cam 1 la 30 , de aici se negociaza , aceasta evaluare nu e propunerea Israelului .