G4Media.ro

Cel puţin 1.200 de persoane au fost ucise în Israel în atacurile…

CBC News/ captura

Cel puţin 1.200 de persoane au fost ucise în Israel în atacurile Hamas, dintre care 22 sunt cetățeni americani / 1.100 de persoane au fost ucise în Fâșia Gaza, iar alte 5.339 au fost rănite

Cel puţin 1.200 de persoane au fost ucise în Israel în atacurile Hamas din weekend, inclusiv cel puţin 189 de militari israelieni, anunţă miercuri un purtător de cuvânt al armatei israeliene, generalul Daniel Hagari – relatează CNN conform news.ro. Printre cei care și-au pierdut viața sunt și 22 de cetățeni americani, anunţă miercuri un purtător de cuvânt al Departamentului de Stat al SUA – relatează AFP conform news.ro. ”Transmitem cele mai profunde condoleanţe victimelor şi familiilor tuturor celor afectaţi”, a declarat purtătorul de cuvânt al diplomaţiei americane, citat de CNN.

Potrivit Ministerului Sănătății palestinian, 1.100 de persoane au fost ucise, iar alte 5.339 au fost rănite în Fâşia Gaza, începând de sâmbătă, când Israelul a declarat război organizației teroriste Hamas, care a luat vineri cu asalt Israelul.

Ministerul din Gaza avertizează că pene de electricitate antrenează o suspendare a serviciilor în cel puţin 58 de laboratoare şi bănci de sânge – punând în pericol viaţa a mii de oameni care au nevoie de un tratament.

Israelul şi-a intensificat ofensiva în Fâşia Gaza, după măceluri comise în weekend de teroriștii Hamas. Guvernul israelian a dispus un ”asediu complet” al Fâşiei Gaza şi a oprit alimentarea cu electricitate, hrană, apă şi combustibil a enclavei.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează