G4Media.ro

Apple a actualizat sistemul de operare iOS 17 ca să nu se…

Sursa foto: Apple

Apple a actualizat sistemul de operare iOS 17 ca să nu se mai supraîncălzească iPhone 15

Apple a lansat miercuri un update al sistemului de operare, iOS 17.0.3, care include o soluție pentru o problemă care făcea ca cele mai recente modele de iPhone 15 ale Apple să se încălzească, scrie CNBC.

„Această actualizare oferă corecturi importante de erori, actualizări de securitate și rezolvă o problemă care poate face ca iPhone-ul să funcționeze mai cald decât era de așteptat”, potrivit jurnalului de modificări al software-ului.

În weekend, Apple a confirmat știrile de pe rețelele de socializare potrivit cărora noile sale iPhone-uri aveau tendința de a se încălzi. Apple a declarat că problema a fost o combinație între unele aplicații care nu au fost configurate corespunzător, erori în iOS și o perioadă de configurare așteptată care necesită procesare suplimentară și generare de căldură.

Actualizarea de miercuri rezolvă problemele din iOS, sistemul de operare al iPhone. Dezvoltatorii de aplicații au venit și și ei actualizări cu remedieri pentru aplicațiile lor.

Apple a precizat că problema căldurii nu are legătură cu noul design al ramei din titan și aluminiu de pe modelele Pro din gama superioară și a mai spus că nu are legătură nici cu portul de încărcare USB-C de pe noile telefoane.

Site-ul web al Apple spune că toate iPhone-urile se pot simți mai calde atunci când sunt restaurate de la o copie de rezervă, când se încarcă wireless, când folosesc aplicații sau jocuri cu o grafică intensă sau când fac streaming video de înaltă calitate. Apple spune că iPhone-urile pot fi utilizate în siguranță dacă nu afișează un avertisment explicit privind temperatura.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. „Apple a actualizat sistemul de operare iOS 17 ca să nu se mai supraîncălzească iPhone 15”

    Un copil de clasa a 7a ar fi scris mai bine titlul ăsta