G4Media.ro

Sectorul 6: Peste 300 de amenzi de 550.000 de lei pentru aruncarea…

Sectorul 6: Peste 300 de amenzi de 550.000 de lei pentru aruncarea deşeurilor pe domeniul public

Poliţia Locală Sector 6 a aplicat, de la începutul anului până în prezent, peste 300 de amenzi de 550.000 de lei pentru aruncarea deşeurilor pe domeniul public, relatează Agerpres.

Reprezentanţii Primăriei Sectorului 6 au scris, marţi, pe Facebook, că poliţiştii locali monitorizează peste 80 de locaţii unde se abandonează deşeuri.

Recent, în Microzona 9, Aleea Ţincani nr. 3, poliţiştii locali de la Serviciul Monitorizare au surprins o femeie care a depozitat un cuier din lemn, la faţa locului a fost trimis un echipaj, iar pe baza imaginilor video aceasta a fost amendată cu 2.000 de lei.

Weekend-ul trecut, în zona Crângaşi, pe strada Munţii Apuseni, un bărbat a aruncat doi saci de plastic plini cu deşeuri, dar şi un burlan metalic, deşi cu puţin timp înainte Urban trecuse pe acolo şi făcuse curat. Poliţiştii au aşteptat să vadă cine aruncă. Îmbrăcat într-o salopetă de lucru, bărbatul se pregătea se mai lase la colţ de stradă şi nişte găleţi cu moloz şi a fost amendat cu 2.000 de lei.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

3 comentarii

  1. Felicitari S6, asa se face curat in tara. Atata timp cat sunt puncte de colectare nu inteleg de ce oamenii „salbatici” continua sa arunce pe unde apuca.

    • Cate dintre cele 600 de amenzi se vor plati? Bunul samaritean psdnl isi va ierta oile votante, la fel ca si in cazul amenzilor cand cu nerespectarea regulilor in pandemie, necompletarea formularelor PLF, unele amenzi rutiere…iar prostii ca mine care au respectat si respecta legile privesc frustrati la astia „pe drojdie” care cică ne conduc spre o viata mai bună.

  2. Foarte bine! Fiecare pas făcut în direcția bună CONTEAZĂ!