G4Media.ro

O minge de foc uriașă a luminat cerul după o explozie în…

Sursa foro: captura skynews-/@knocker

O minge de foc uriașă a luminat cerul după o explozie în Oxford, Marea Britanie

O imensă minge de foc a fost văzută în Oxford, Marea Britanie, după ce s-a raportat o „explozie” în zonă, relatează news.sky.

Misterioasa explozie a fost raportată luni seara, iar oamenii au împărtășit imagini cu focul pe rețelele de socializare.

Un martor a declarat pentru Oxford Mail că a văzut de la fereastră „cerul ciudat, pulsând spre nord-vest de Oxford”: „Bănuiesc că este un incendiu provocat de furtuna cu fulgere care a trecut pe deasupra”, a adăugat martorul.

O persoană a scris pe rețelele de socializare: „Mai este cineva din Oxford care tocmai a văzut acea minge de foc?”, adăugând că a avut loc o „explozie puternică”.

Stuart Reid a scris pe Twitter: „Fulger lângă Oxford (A34). A lovit ceva care a izbucnit în flăcări”.

Ana Cavey, care locuiește în Somerton, la aproximativ 15 mile nord de Oxford, a declarat pentru Sky News: „Am avut parte de cea mai incredibilă furtună cu tunete și fulgere din toate timpurile… a venit de nicăieri și zgomotul a fost incredibil. „Un fulger a lovit chiar în fața casei mele și a fost asurzitor. A fost terifiant. Îngrozitor”.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

4 comentarii

  1. Un extraterestru. I-a explodat butelia de la OZN.

  2. Un fulger căzut pe un copac sau altceva.

  3. Exista un soi de fulgerre, numite fulgere globulare. Sunt extrem de rare, putini oammeni le-au vazut, dar ele exista, specialistii stiu si s-a scris despre ele.
    Totusi,fiindca fenomenul e cunoscut si nu s-a dat explicatia respectiva la Oxford, poate a fost altceva: un fenomen natural necunoscut sau un experiment al unor cercetatori iresponsabili.