G4Media.ro

Fiscul a scos la vanzare un teren in valoare de 2 milioane…

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Fiscul a scos la vanzare un teren in valoare de 2 milioane de euro care apartine Elenei Udrea

ANAF a scos la vânzare un teren de 5.000 de metri pătrați, din București, aparținând fostului politician și ministru Elena Udrea. Terenul este situat în zona lacului Straulesti, similar cu câteva loturi mai mici de teren pe care ANAF încercat în mai multe rânduri să le vândă, prima tentativă fiind în octombrie 2022, anunțată la momentul respectiv de Profit.ro.

Dacă terenurile pe care Fiscul încerca să le vândă anterior au avut un preț inițial de pornire de aproape 800.000 de euro (cu TVA), lotul de 5.000 de metri pătrați scos acum la vânzare este evaluate la aproape 2 milioane de euro (9 milioane de lei, inclusiv TVA), sumă care ar fi suficientă pentru a acoperi prejudiciul care ar trebui recuperat de la fostul politician, potrivit unor calcule ale ANAF văzute de Profit.ro.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

6 comentarii

  1. E bine c-au început. De s-ar recupera măcar o parte din ce-a furat madame…

    • Nu mai stim nimic de recuperarea a 60 milioane de euro de la Dan Voiculescu. Oare de ce doar de la Udrea se recupereaza ceva ? Valcov, nimic ?

  2. Niciodată nu se recupera cât au furat politicienii iar este și ideea de a fi in politică pentru 90% dintre ei

  3. O să-l cumpere cine tb, sau nimeni, să ne calmăm.

  4. și banii ciordiți de livache ?

  5. florin. Turnatorul-de-rude e nu numai la guvernare ci, si la Cotroceni l Deci, nu are cum sa mearga recuperarea…… Coana Leana a fost si ea scutita de recuperarea prejudiciilor in dosarele Hidroelectrica, finantarea partidului , Cocos care e ca si cum ar fi primit ca si consolare inca 10 milioane euro -nerecuperate…. Asa ca, nu mai jeli !