G4Media.ro

Reacția lui Firea după ce a devenit public că l-a angajat pe…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Reacția lui Firea după ce a devenit public că l-a angajat pe Ștefan Godei și la Senat: Susține că nu a fost șoferul ei personal, ci „a deservit colegii de la cabinetul senatorial”

Ministrul Familiei, Gabriela Firea, susține că Ștefan Godei nu a fost vreodată șoferul ei, ci a lucrat ca șofer la Primăria Capitalei și „a deservit o perioadă colegii de la cabinetul senatorial”. Reacția vine după ce G4Media și alte publicații au dezvăluit că Firea l-a angajat pe Godei și la cabinetul de senator, după ce anterior patronul azilelor groazei fusese șofer și la Primăria București.

Reamintim că Ștefan Godei, patronul azilelor groazei, a fost angajat de Gabriela Firea la cabinetul de senator în perioada ianuarie 2021 – februarie 2023, potrivit unui document oficial consultat de G4Media. Asta înseamnă că a fost angajat la cabinetul lui FIrea imediat după ce aceasta a câștigat postul de senator la alegerile din decembrie 2020.

Declarația Gabrielei Firea a fost transmisă de Ministerul Familiei:

„Sunt nevoită, din păcate, să repet ce am afirmat zilele trecute, în urma unor informații apărute în presă.

Inculpatul din dosarul azilelor din județul Ilfov NU A FOST VREODATĂ ȘOFERUL MEU. Eu am același șofer de 16 – 17 ani, pe care îl cunosc toate instituțiile, toți jurnaliștii, toată primăria, tot Parlamentul etc.

La Primăria Capitalei bărbatul din acest dosar nu a fost șoferul meu, ci a lucrat ca șofer la Administrativ și pentru alte persoane.

Nici la Senat nu a fost șoferul meu, ci a deservit o perioadă colegii de la cabinetul senatorial, așa cum a făcut-o în toate instituțiile unde a activat.”

Ștefan Godei, patronul azilelor groazei, a fost angajat de Gabriela Firea la cabinetul de senator în perioada ianuarie 2021 – februarie 2023, potrivit unui document oficial consultat de G4Media. Asta înseamnă că a fost angajat la cabinetul lui Firea imediat după ce aceasta a câștigat postul de senator la alegerile din decembrie 2020. Detalii aici.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

19 comentarii

  1. DUamna Gabi ! Avem rabdare pana la ora 19 ! Apoi se pot intampla Nefacute !

  2. Aproape ca m-a facut sa cred ca individul era vre-un holoangar pe acolo… neica-nimeni!
    Voi va dati seama ce minciuni gogonate baga astia?!
    Din salarul de sofer, din economiile lui, cu multa munca si sudoare, si-o deschis ditamai lagaru’ de batrani!
    Cel mai probabil nici nu ne imaginam ce increngaturi si ce mafie o fi defapt!

    • esti rau! a avut 2 locuri de munca 1 an. „a lucrat la Primăria Capitalei între 1 iulie 2016 și 1 decembrie 2021″- zice primaria. ” ianuarie 2021 – februarie 2023″ la cabinet. Oare poti ca sofer? Miroase urat.Oare folosea aceeasi masina? Care? de la primarie sau de la parlament?

  3. DUamna FIrea stim deja, e lumea rea cu DUmneata.
    DUmneata esti paine lui Dumnezeu cu cine te cunosti, de ex Godei asta . .

  4. Doamna Fifi este mai tare decât își închipuie mulți.

    Domnul Voiculescu a dat semnalul de susținere din partea cleptocrației. O dorește la Primăria Capitalei.

  5. Ciolacu poate dovedi( și să câștige toate alegerile viitoare fără PNL ) că e șef de partid sau șef de clan.

  6. foarte bine, zi-le tzatza fiere-rea .. nu te lasa .. scuipa si niste venin .. cu hastagisti .. cu usr .. cu purtatorul de cuvant .. hai ca ne place sa te auzim in toata splendoarea mizeriei tale

  7. Deci nu-i pasa de bugetul ei – daca il cheltuieste pe „altii”.
    Nu mai bine lasa banii acolo?

  8. Bine că n-a zis: dar cine-i, dle, godea? Nu cunosc! M-aşteptam la asta… firuța, fă-ne tuturor un serviciu şi dă-ți demisia, țațo! Nu te mai crede nici dracu

  9. nu pe cine a deservit, ci intrebarea este ‘cine l-a angajat?’ pe ce motive? pe ce spaga? pe ce cunostinte? eu, costel, ma prezint la un cabinet de senator, am toate categoriile de carnet, 0 accidente, fara cazier, liceu-postliceala, cursuri de prim-ajutor, insurat, copii… ma angajeaza cineva? ma baga’n seama? sau e o pila? o spaga? o atentie? care deschide usa? totul-totul, si soferul adevarat, si femeia de servici sunt angajati pe pile/cunostinte/spagi… toti-toti… godei are studii? cazier? dupa foto, pare peste

    • @Costel Dior – Mi-ai luat vorba de la gura, exact asta e subiectul – Cine l-a angajat, nu pe cine a deservit!

  10. O femeie complet ne-rușinată!

  11. dar ce a facut, a fost sofer
    n-a dat in cap la lume pa strada
    ce oameni

  12. Cutră învechită-n rele, zgripțuroaica.

  13. După mintea mea, Godei e săgeata capilor Firea-Pandele

    • Poare ei sunt adevărații proprietari, iar Godei e doar paravanul.

    • mafia lucreaza prin interpusi; cum va inchipuiti ca pandele/firea au un imperiu? case/terenuri/bani/bijuterii/tablouri… e mafie-mafie-mafie pe fata! doar ca la noi nu exista borselino/falcone/carabinierii… la noi doar o femeie/kodruta a incercat ceva… in rest famiglii peste tot in rom