G4Media.ro

Lucrările la centura municipiului Făgăraș încep la toamnă / Va ocoli orașul…

sursa foto: Primăria Făgăraș via News.ro

Lucrările la centura municipiului Făgăraș încep la toamnă / Va ocoli orașul în partea de nord și va avea aproape șase kilometri

După ani de discuții și promisiuni, municipiul Făgăraș va avea o centură ocolitoare, anunță primarul localității, Gheorghe Sucaciu, citat de Radio România Brașov.

Săptămâna trecută s-a semnat contractul pentru serviciile de proiectatre, asistență tehnică și execuție a variantei de ocolire a municipiului Făgăraș.

Din toamnă, utilajele ar trebui să fie pe șantier, iar constructuorul are la dispoziție un termen de 24 de luni pentru finalizarea obiectivului de investiții.

„Această lucrare este imperios necesară pentru municipiul Făgăraș, pentru că noi am avem alte trei contracte de lucrări în planul de mobilitate, care vor moderniza infrastructura de mobilitate în oraș, iar autovehiculele cu capacitate mare nu vor mai avea acces în municipiu. Toate autovehiculele care trec pe DN1 vor avea posibilitatea să ocolească Făgărașul, iar locuitorii vor avea confortul necesar și va dispărea disconfortul creat de zgomot, poluare sau alte lucruri care îi deranjează în momentul de față.“, a declarat primarul municipiului Făgăraș, Gheorghe Sucaciu.

Centura va ocoli orașul în partea de nord și va avea aproape șase kilometri. Tot în cadrul proiectului, vor fi realizate trei intersecții giratorii pentru a permite accesul spre și dinspre DN1 și DJ104D. Valoarea proiectului este de 47 milioane de lei.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează