G4Media.ro

Benjamin Zalan Boejthe, medalia de bronz la categoria 61 kg, lupte libere,…

Sursa foto: Federatia Romana de Lupte (FRL)/Facebook

Benjamin Zalan Boejthe, medalia de bronz la categoria 61 kg, lupte libere, la Campionatele Europene de lupte Under-20 de la Santiago de Compostela

Sportivul român Benjamin Zalan Boejthe a cucerit medalia de bronz la cat. 61 kg, lupte libere, duminică, la Campionatele Europene de lupte Under-20 de la Santiago de Compostela (Spania), relatează Agerpres.

Boejthe l-a învins în finala pentru bronz pe germanul Dario Dittrich. Sâmbătă, în optimi, românul l-a întrecut pe nord-macedoneanul Besir Alili, în sferturi s-a impus în faţa turcului Emre Cetin, dar a fost învins în semifinale de armeanul Levik Mikaelian.

La cat. 74 kg, Gigi Marian Subţirică a pierdut în recalificări în faţa turcului Muhammed Halit Ozmuş. Sâmbătă, Subţirică l-a învins în optimi pe Adam Magomedovitch Kakhriev (Franţa), dar a pierdut sfertul de finală cu germanul Stas David Wolf.

Bilanţul final al delegaţiei României este de cinci medalii, una de argint, obţinută de Georgiana Carla Lircă (cat. 55 kg), şi patru de bronz, câştigate de Georgiana Lavinia Antuca (cat. 50 kg), Maria Magdalena Panţîru (cat. 65 kg), Patrik Iulian Gordan (cat. 87 kg), la greco-romane, şi Benjamin Zalan Boejthe, lupte libere.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează